Kral öldü yaşasın yeni kral

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kral öldü yaşasın yeni kral
12 Kas 2020 / Per 18:41
/ 5.202 Kez Okundu
| |

Dün hepimizin malumu, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, il başkanlığı kongresinde aday olmayacağını açıkladı. Açıklamanın en kısa özeti AK Parti Genel Merkezi Ayhan Salman’la çalışmak istemedi.

İstemedi istemesine de sosyal medyada Ayhan Salman için özellikle İnegöl’de siyaset yapmış birçok isim üstü kapalı ya da açık açık sevinç çığlıkları attılar. Birçoğunu tanıyorum, hatta Ayhan Salman’a il başkanlığı tevdi edildiğinde İnegöl girişinde bulunan petrolde karşıladılar. Tokalaşmak için sıraya girdiler, selfi çekinmek için bir birlerinin üzerlerine çıktılar.

O gün siyaseten beklentileri olanlar beklentileri karşılanmayınca, Ayhan Salman kötü oldu. Yarın Mustafa Durmuş için Alper Taban için Alinur Aktaş için geçerli olacak. Bu tipler; hatta ve hatta Cumhurbaşkanı Erdoğan Allah uzun ömürler versin siyasi arenadan çekildiğinde kral öldü yaşasın yeni kral diyerek yine beklentiler içine girecekler.

İşte AK Parti bu şekilde eriyor, menfaati olanların, koltuk derdi olanların, siyasi ikbal peşinde olanların dava ya da bir ideoloji dertleri yok varsa yoksa hedefleri. O hedeflere ulaşabilmek için bugün övdüklerini yarın sövecekler.

Ne diyelim kral öldü yaşasın yeni kral





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.