Ne kadar çok seviyormuşuz Recep Altepe’yi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ne kadar çok seviyormuşuz Recep Altepe’yi
24 Mar 2017 / Cum 18:12
/ 904 Kez Okundu
| |

Ne kadar çok seviyormuşuz Recep Altepe’yi

Büyükşehir kanunu konuşulmaya başlandığı günlerde, İnegöl’de bir belirsizlik yer almıştı. Muhalefet büyükşehir kanunun İnegöl’e zarar vereceğini söylerken, iktidar partisi temsilcileri ise İnegöl’ün daha çok gelişeceğini, kronik sorunların büyükşehir aracılığı ile çözüleceğini söylemişti.

2014 yerel seçimlerinden sonra, resmi olarak İnegöl Büyükşehir belediyesinin merkez ilçesi olmuş ve İnegöl’deki ana gelirler büyükşehir kasasına akmaya başladı. Tabi bu kadar para İnegöl’den uçup giderken, İnegöl’e de bu paraların karşılığı olan yatırımlar konusunda beklenti hâsıl oldu.

Gel zaman git zaman, İnegöl’de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye karşı bir tepki oluşmaya başladı. Özellikle aşırı kabarık gelen su faturalarından sonra bu tepkinin sesi iyice artmaya başladı.

Bilmiyorum farkında mısınız ama Büyükşehir Belediyesine bağlandıktan sonra İnegöl’de sorunların çözüme kavuşmasını bırakın, artarak büyümeye başladı. İnegöl her geçen gün yaşanacak memleket olmaktan çıktı.

Referandum dönemi olması münasebetiyle Recep Altepe İnegöl’de bir dizi programlar gerçekleştirdi. Her ortamda Altepe’yi eleştiren STK başkanları, iş adamları Altepe’yi karşılarında görünce süt dökmüş kediye döndüler maalesef. Her ortamda asıp kesen koca koca adamlar başkan bizim sıkıntılarımız var, çözüm için ne yapıyorsunuz deme cesareti gösteremediler.

Aslında uzun lafın kısası kapalı kapılar arkasında Altepe’yi eleştirenlerin, Altepe’yi karşısında gördüğünde el pençe olup hiçbir sorun yokmuş gibi davrandıklarını görünce Altepe’yi ne kadar çok sevdiğimizi fark ettim.

 

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.