Play-Offa 2 Adım...
25 Mar 2024 / Pzt 13:36
/ 589 Kez Okundu
| |

Yazılarımı ve programlarımı takip edenler bilir, haftalardır bu takımın play-off hattına gireceğine inanmıyorum. Hala aynı görüşteyim, fakat futbolun matematiği devreye girince ister istemez acaba demeden edemiyor insan.
İskenderun ve Isparta'nın takıldığı haftada puan farkı 6'ya inince defter kalem elde hesaplar yapılmaya başladı. Hele bir de Isparta ile baş başa kalırsak... Isparta ile deplasmandaki maçın hikayesini anlatmaya gerek yok.
Aylar sonra Uşak deplasmanında galip gelen İnegölspor maçı kazandı kazanmasına ama bir sürü soru işareti kaldı. Aylar önce düşmüş rakibe karşı ortaya konan futbol kimseyi tatmin etmedi.
Bu maçla birlikte takıma veda eden Bahattin Hoca ise oyuncu tercihleri ile az kalsın bizi futbol alemine meze yapıyordu. Sahada ne mücadele ne konsantrasyon ne de ciddiyet vardı. İnanın biraz derli toplu bir rakip karşımızda olsa yenilmemek elde değildi.
Berat ile maça başlamak, Yusuf'u devrede oyundan almak sanki bir yerler ile inatlaşma gibiydi. Oyuna sonradan girenler ise ayrı teldeydi. Sadece Emir bir şeyler üretme çabasındaydı, diğer arkadaşlar ise tatilde. Kısaca, kolay geçebilecek bir takıma karşı zaman zaman ecel terleri döktük. Bu ise kalan maçlarda bizleri derin düşüncelere sokmuş oldu.
Ama atlamayalım, play-off şansı devam ediyor ve bu işin olup olmayacağının kararını oyuncularımız verecek. Sadece şehri yönetenlerin biraz kıpırdanması ise işimizi daha da kolaylaştıracaktır.
Son olarak Bahattin Hoca görevinden ayrıldı. Takımı 4. hafta aldığında play-off sözü verdi, görevde kaldığı süre boyunca ise hiç 6. sırayı göremedik. Deplasmanlarda bay geçtik, iç sahada kazanıp deplasmanda kaybedince ninni dinledik. Bana göre özellikle ilk yarıdaki kadroya bir farkındalık yapamadı, ama yine de İnegöl'de el üstünde tutuldu. Görevdeyken kulübe ihtar vermesi yakışmadı, fakat biz yine de hizmetleri için teşekkür edelim ve kalan 6 maç bizi nereye götürecek ona bakalım.
Sorunlar bitmedi ve play-off'a 2 adım kala İnegölspor'un işi hiç kolay değil.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.