Puan puandır...
06 Eyl 2021 / Pzt 15:20
/ 491 Kez Okundu
| |

Ligin ilk maçları hep zordur. Hele ki İnegölspor gibi bastan aşağı yenilenmiş kadro ile çıkılan maçlar. Düşünsenize ilk 11’de sadece geçen yıldan Kaleci Gökhan var. 10 isim ise yeni ve yaş ortalaması yüksek. Yani mücadele için 90 dakika çok şey beklemek zor.
Maçın hikayesine gelince, İnegölspor ilk yarıda tam net 5 pozisyon verdi. Hatta bunlardan 4’ü karşı karşıya. Bu ligde böyle basit hatalar konsantrasyon eksiği yaşarsanız, inanın her zaman şanslı olmayabilirsiniz. Tabi rakibin kaçırdığı bu pozisyonlarda kaleci Gökhan’ı tebrik etmememiz gerek. Adeta puanı bana göre tek başına söktü aldı. Eğer maçta kaleciniz öne çıktıysa, bu sizin için iyiye işaret değildir. Yeni transferlerden stoper İbrahim Sürgülü, ısıran  ve hırslı yapısıyla dikkat çekti.

Diğer oyuncularımız ise bana göre isim ve kariyerlerini tam manasıyla sahaya yansıtamadı. Düşünsenize büyük beklentiler ile alınan Ali Kılıç devre arasında yerini Selimcan Temel’e bırakmak zorunda kaldı.

Yine Mustafa Kayabaşı gibi bu ligin kaliteli ismi oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bu aslında Hocanın beklentileri karşılaşmadıkları için değişiklik yaptığının en büyük kanıtı. Ne yapıp ne edip eski formlarına gelmeleri gerek. Hem Mustafa’nın hem de Ali Kılıç'ın. Kısaca bu maçta özellikle İnegölspor ilk yarıda sahada varlık gösteremedi.

2.yarı ise erken gol, takımı biraz dirençli tuttu. Peş peşe yaptığımız değişiklerde takımın vitesini yüksek tuttu ama bu maç gibi bir maçı daha yaşar mıyız oda ayrı konu. Kazanma adına çıkacağımız maçlarda bundan daha ama daha fazlasını yapmaktan başka çare yok. İç sahada oynayacağımız 2 maç bizim için oldukça önemli. Zira azda olsa Hekimoğlu Trabzon ve Etimesgut beklediyse maçları yol haritamızı belirleyecektir ama dediğimiz gibi sahada kesinlikle tempoyu arttırmak ve kanatları iyi kullanmamız şart.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.