Sabreden kazandı
09 Ara 2019 / Pzt 12:16
/ 509 Kez Okundu
| |

Futbolda isimlerin değil sahada mücadele edenin ya da kazanmayı daha fazla isteyenin kazandığını bir kez daha gördük.

Ligde ya da üst liglerde futbolcu bırakmayan trilyon ya da trilyona yakın futbolculara ödemeler yaparak şov yapmaya çalışan yada buna cüret eden bir ekip karşısında İnegölspor 2 gol atarak bu işin sadece para ile olmadığını gösterdi adeta.

Maçın öncesinde hemen herkesin Manisa inegölspor’un içinden geçer İnegöl top göremez 3 mü olsun 4’e razımısınız muhabbetlerine öyle bir cevap verdi ki Manisa FK 1 hafta kendine gelemez.

Tabi bütün bunları yazarken İnegölspor uçak oldu Manisa takıma kamikaze dalış yaptı diyemeyiz ama hem deplasmanda hemde bu tür rakibe karşı nasıl oynamasının gerektiğini gösterdi ve hem rakibine ilk mağlubiyeti tattırdı hemde haftanın konuşulacak sonucuna imza attı. Maçın başında topla çok oynayan çabuk gelip işi erken bitirmek isteyen bir rakip vardı karşımızda.

Buna karşın İnegölspor dersine iyi çalışmış ve rakibi iyi etüt etmiş olacak ki bunda Murat hocayı kutlayalım savunmayı önde tuttu orta sahayı dirençli kıldı ve bombanın rakipte patlamasını sebep oldu.

İyi tekniğe sahip ve topla çabuk haşır neşir olan bir takım karşısında bu imkânı fazla tanımayınca ne Manisa beklediği bolca gol pozisyonlara girdi nede İnegölspor çok pozisyon verdi. Tabi maçın bazı kırılma anları oldu 2.yarının başında rakibin kaçırdığı pozisyonda yine direkten gelen topla ama bunun yanında fazlaca cirit atma şansı bırakmadık özelikle Serdar Deliktaş’ın ceza alanı içinde topla buluşturulmaması bizim için isabetliydi.  Bilal ve Gökhan’ın bu uyumu işimizi daha da kolaylaştırdı ilk yarıda sol bek Emre’nin arkasında rakibin attığı toplarda da zamanlama işini iyi ayarlayınca işler istediğimiz gibi gitmeye başladı.

Belki de enteresandır net gol pozisyonuna dahi girmeden lig üstü takıma karşı 2 farklı galibiyet ancak taktik ve teknik çalışmayla olur onu başardık. Grupta hem Samsun hem de Manisa ilk mağlubiyetleri ilk yarı bitimine 1 hafta kala aldılar aşağıda bir can pazarı yukarıda bir güç savaşı var bu maçla birlikte de  İnegölspor Play Off  ateşini yakmış oldu.

Amed maçını da 3 puanla kapatırsak camia olarak bana göre farklı ambiyansa gireriz her ne kadar 2.yarı fikstür aleyhimizde görünse de maçların sahada oynandığını ve kendi kararlarımızı kendimizin aldığını görüyoruz.

Şimdi sırada Amed maçı var bu maçla birlikte de devre arasında çok ama çok ince eleyip sık dokuyacağımız bir dönem var burada yapacağımız işler alacağımız kararlar ki yönetim adına   söylüyorum bu işin ya güzel gitmesini sağlayacak yada bozulmasına neden olacak bundan dolayı devre arasını çok ama çok iyi etüt edip nokta atışı  kararlar almalıyız.
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.