Sadece Kazandık…
11 Kas 2021 / Per 18:04
/ 468 Kez Okundu
| |

Son haftalarda inanılmaz puanlar kaybeden İnegölspor için Kahramanmaraş maçı adeta bir fırsat mücadelesiydi. Bu şartlarda daha ciddi bir rakiple oynayacağımız maç başımıza iş açabilirdi. Bir kere Maraş takımı benim şuana kadar gördüğüm en kötü  takım. Boşuna çabalıyorlar. Bu kadronun 3.ligde bile işi zor. Bu zamana kadar beraberlik dahi alamayan 40’a yakın gol yiyen takım, İnegölspor o kadar gözüme kestirmiş ki, maç boyu 4-5 yönetici devamlı küfür etti. İnanın tek bir emniyet  görevlisi bu kişilere bırakın müdahaleyi, gözlerine bile bakmadı. 
Gelelim saha içine. Şaban hoca doğal olarak elindeki kadrodan bir şeyler kazanma derdinde. Bu kafada Furkan Mızrak ve Emir’i ilk 11’de oynatarak başladı. Furkan inanılmaz gol şansı olan oyuncu ama bir o kadar savruk. Emir ilk yarı kaliteli paslar, ince oyun stiliyle eskiye dönüş sinyali verdi ama bunu maçın sonuna kadar yayması gerek. En azından öyle kolay kenara atılacak oyuncu olmadığını gösterdi. 
Farklı kazanacağımız maçı penaltı golüyle kazandık ve kaçırdığımız pozisyonlar bizim ciddiyetsizliğimizden kaynaklandı. 3 puanı aldık ama oynanan futbol bizi kandırmasın. Bu ligde var olmak için daha fazlasını yapmak şart. 
Takımda bazı oyuncular teknik kadro tarafından Sivas maçı için dinlendirme adına bu maçta tam süre alamadı ve buda doğru taktikti. 
Yine her hafta söylediğimiz gibi İnegölspor sahada rakibi ısıran bir oyun anlayışına mecburen dönmek zorunda. Takımda baktığımızda sanki bir yorgunluk, bir bıkkınlık havası hakim. Bunlarıda mutlak surette çözmek şart. Yoksa hiçbir oyuncunun egosunu, tribini çekecek, ne zamanımız, ne de halimiz var.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.