Şansın böylesine…
15 Eki 2019 / Sal 18:05
/ 758 Kez Okundu
| |

Şanlıurfa maçından sonra İnegölspor’un zorlu fikstür yolculuğuna çıkacağını zaten biliyorduk ama açıkçası Sarıyer karşısında puan yada puanların elimizden bu kadar kolay uçup gitmesini de tahmin edemezdik.

Hafta içi göreve gelen Murat Yoldaş’ın tribünden taktik vererek maç almaya çalıştığı bir ortam ve bu ortamda puanının uzatmada elimizden uçup gitmesine ancak şanssızlığını böylesine denir.

Murat hoca kadroya sadece sol bekte Abdullah’ı keserek başlamış Yasin’i bu bölgeye tekrar monte etmiş bence yanlış yapmış bu bölgede Abdullah’ı düşünmesi gerek Yasin Görkem ise asıl yeri olan forvet arkasına dönerek daha verimli olur.

Savunmada Emre Öztürk kesinlikle beklenen formunda değil sanki arkasında koca bir tır var ve tırı çekmeye çalışıyor. Hamle noktasında çok geç kaldığı pozisyonlar baş ağrıtıyor. Maçın sonunda gördüğü 2.sarı ile de adeta ben Samsun maçında oynamak istemiyorum modundaydı gerçek kimliğine dönmezse işimiz zor.
Gökhan geçtiğimiz maçlara göre oyuna geriden katılma anlamında elinden geleni yapıyor hava hâkimiyeti bu maçta da iyiydi zaten rakipte fazlaca zorlayan kimse olmadı fakat 3 gol yedik artık sorunun cevabını siz bulun fakat genel anlamda Gökhan iyiydi.

Sağ bekte Uğur Daşdemir bu maç iyi mücadele etti zaman zaman ofansta iyi işlere imza attı sağbek böyle olmalı ve Uğur’dan bunları bekliyoruz. Orta alan bu maçta bana göre çok iyiydi özelikle Ömer Faruk çalışkan mükemmele yakın oynadı, ince çalımlar milimetrik ara paslar rakibi oyundan yerinde düşürmeler bunları çok iyi yaptı Ömer Faruk maçın en iyisiydi.

Hacı Mustafa Karabulut ilk haftalardaki kırgın yapısını atmış gözüktü farkını hissettirdi Cumhur rakipten dönen topları iyi kullandı yada rakip atağa çıkarken iyi pres yaptı, baskıyı yerinde kurdu orta sahanın maçın genelinde bizim elimizde olmasını sağladı. Ağır aksak görünüm olmayınca da kalitesi ortaya çıktı.
Niyazi Batuhan Salman İnegölspor’u ileri taşımayan çalışan Cengiz’le birlikte 2 oyuncudan biri saman alevi gibi oyunda ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ama ben Sarıyer karşısında da istekli oyununu beğendim.

Cengiz Ötkün teknik adamlar için el bombası oyunda ne zaman ne yapacağı belli olmadığı gibi bana göre maçın kader adamıydı skor berabereyken net pozisyonu gole çevirse yada biraz ciddi topa vursa bugün daha farklı konuşacaktık olmadı.

İşin özetinde ise hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık ve Samsun maçında bunu telafi etmek için mücadelemiz yetmeyecek adeta futbol tabiri ile sahada savaşacağız. Bu maç bir anlamda bizim yukarısı ile bağımızın güçleneceği ve takıma ayrı bir hava katacak maç bu maçta trübünlerede büyük iş düşecek sabırla coşkuyla takımızı destekleyip sonuca uzanmalıyız ama Sarıyer maçındaki istek ve arzunun bu maçta 2 katı olması gerek bunu da hatırlatalım.

Çünkü Samsunspor’un kadro ve hedef durumu belli kısaca zor ötesi bir maç bizi bekliyor ama imkansızlık söz konusu değil bu maçta beni umutlandıran takımdaki istek ve kazanma arzusunun bir kaç basamak üstte olması samsunspor karşısında yapmamız gereken ise bu istek ve kazanma arzusunu biraz daha arttırmak.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.