Vildan Yılmaz Gürel’e açık mektup

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vildan Yılmaz Gürel’e açık mektup
11 Nis 2023 / Sal 12:44
/ 2.334 Kez Okundu
| |

Whatsapp’ta durumları gezerken Vildan hanımın sitemkâr mesajını gördüm 15 saat önce paylaşılmıştı kimse dikkatlice okuma gereği duymamış demek ki üstün körü geçmişler o saate kadar gündeme gelmemiş.

Vildan Hanım o mesajında tüm engellemelere rağmen güzel hizmetlere vesile olduğunu belirtmiş. Tabi gazeteci refleksi ile bu açıklamayı habere döktükten sonra dün İnegöl’de en çok konuşulan konulardan biri oldu. Sosyal medyada haberin altına yorum yazan yazana oldu.

Vildan Hanım hem kendine hem de İnegöl’e bir iyilik yapmalıdır. İnegöl halkının, neyin engellendiğini, kimin engellediğini bilmesi lazım. Bu şehir size hizmet etmeniz için oylarını emanet etti. Hizmete kimin engel olduğunu bilmek İnegöllülerin hakkı tam.

Ters açıdan bakarsak hiçbir engelleme yok ise hizmet getirme konusunda yetersiz kaldınız ve bu baskıyı üzerinizden atmak için ortaya böyle bir ifade attı iseniz, böyle bir tavır milletvekiline yakışmaz.

Siyasetin patronu olan bu millete bir cevap borcunuz var, vatandaş bu cevabı sizden bekliyor. Bir İnegöllü olarak hatırlatmak isterim.

İNEGÖLLÜ İSİMLER DİKKAT ÇEKİYOR

 Son olarak bu seçimde ciddi bir İnegöllü isim zenginliği var.

İnegöl için çok uzun bir aradan sonra iktidar ve muhalefetten vekil ile temsil etme durumu oluştu.

1999 yılı seçimlerinde MHP’de Burhan Orhan’ın liste başı olmasından sonra ilk defa İnegöl’den bir isim olan Hasan Toktaş liste başı oldu.

MHP'de 1999 seçimlerinden sonra ilk defa İnegöl'den bir isim Bilal Doğan 4. sıraya yazıldı MHP’de İnegöllü isimler bundan önce 5 ve üstünde İnegöl'den isimler yer buluyordu.

AK Parti'den İnegöl'den gösterilen bir isim ilk defa 2. sırada yer aldı. Bundan önce aday gösterilen isimler ilk 2 sırada yer almamıştı. Kuvvetle ihtimal Bakan Varank olmasaymış Ayhan Salman 1. sırada yer alacaktı.

CHP’den Erkan Dönmez bir önceki seçimde de CHP 2. bölgeden 4.sırada aday gösterilmişti. Bu seçimde de aday listesindeki yerini korudu. CHP bu bölgede Gelecek Partisi kontenjanını kullanmasa idi Erkan Dönmez 3. Sırada yer alacaktı.

Yeniden Refah Partisi 2. Bölgede 2 tane İnegöllü isim listede yer aldı. İlk defa bir seçime girecek YRP’de 3. Sırada Avukat Gözde Çelik ve 5. Sırada Celalettin Ergün yer almakta.

Saadet Partisi Millet İttifak’ı içinde yer almasından dolayı bu bölgede milletvekili adayı çıkarmadı ama 1. Bölgede CHP’nin 3. Sıradanda İnegöl’den bir isim yer almakta. Saadet Partisi Bursa İl Başkanı olan Mehmet Atmaca listenin 3. Sırasında yer almakta. Mehmet Atmaca Bursa’da yaşamasına rağmen, eğitimini İnegöl’de gördü ailesi hala İnegöl’de ikamet etmekte.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.