Eklenme: 05 Ara 2022 / Pzt 12:30
A A / 891 Kez Okundu
| |

05-11 ARALIK HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Yılın son dolunayına hazır mısınız canım astroloji severler ? 8 kasımda ikizlerde  gerçekleşecek olan marsiyen  olan bu dolunayda ortalığın karıştığı yetmezmiş gibi yaşadığımız olaylar çorbaya dönecek. Moralleri bozmak yok zaten agresif ve kavgacı yapımızdan çıkamadık. Bu günlere özel sesiz ve sakin kendi kabuğumuzda kalmakta fayda var. Sağlığımıza kan dolaşım olaylarına yüksek tansiyona dikkat etmemizde fayda var. Estetik ameliyatlarınız için gün aldıysanız bu hafta yaptırmanızı önermem.

KOÇ VE  YÜKSELEN KOÇLAR
Sevgili koçlar, bu haftanın duygusalı sizsiniz. Aile ve yakın çevrenizdekilerle çatışmalara girip kendi iç dünyanızda bunalıma girebilirsiniz. Bu hafta maddi kaynaklardan yana ani beklenmedik paranın size gelmesine hazır olun.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR
Sevgili boğalar, arkadaşlarınızla bol bol gezeceğiniz sosyal ortamlarda olacağınız bir haftaya giriş yaptınız. Bu sıralar aklınızın beş karış havada, mutlu ve huzurlu olduğunuz dönemdesiniz. Keyfini çıkarın ballı çörekler.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
Sevgili ikizler, estetik anlayışınızın kendi bedeninizle alakalı zorlandığınız zamanlardasınız. Sakin olup didiklediğiniz, takıntı haline getirdiğiniz olaylar bu hafta sizi zorlayacak.Yurt  dışı işleriniz bu hafta aksayabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER
Sevgili yengeçler, kariyer alanında parladığınız ve iş yerinden yeni ilişkilere başladığınız bir döneme girebilirsiniz.  Ani ameliyat ve hukuksal konularda zorluklar kapınızda.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR
Sevgili aslanlar, ikili ilişkiler ve ortaklardan yana gülmeyen yüzünüz bu haftada sizi zorlayabilir. Hayallerinizle alakalı karmalar yaşayabilirsiniz. Karşınıza gelen hayat sınavını geçerseniz ödülü almanıza çok az kaldı 2023 sizin yılınız biraz daha sabır etmekte fayda var.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR
Sevgili başaklar, bu hafta sizin haftanız olabilir. Her şey sizin için yoluna gireceği bir hafta olacak. Çok güzel günler sizin için geldi. Bu haftanın  düzlüğe çıkan yüzü gülecek olan burcu sizsiniz. Bu hafta aşk, kariyer, sağlık sizden yana keyfini çıkarın.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER
Sevgili teraziler, çocuklarınızla alakalı değişim dönüşüme geçeceğiniz bir döneme girdiniz. Aile üyelerinizle yeni kararlar alıp hayatınızda bir takım değişimler yapabilirsiniz. Aşkınızı tazeleyecek olan bir dönemdesiniz. İş ve çalıştığınız arkadaşlarınızla iletişiminizin güçlü olacağı  bir hafta yaşayabilirsiniz.

 AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER
Sevgili akrepler, paranın size aktığı bir hafta olacak para sizde huzur sizde olacak. Kazanımlarınızın arttığı iş hayatında parıl parıl parlamaya hazır olun. Yeni ilişkilere başlayacağınız bir hafta olabilir.
 
YAY VE YÜKSELEN YAYLAR
Sevgili yaylar, bu hafta kendinize yeni bir şey kattığınız hobilerinizle ilgilendiğiniz sevdiğiniz şeyleri yaptığınız bir hafta olacak. Çocuklarınızla ve arkadaşlarınızla bol bol zaman geçirebilirsiniz.
 
OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR
Sevgili oğlaklar, maddi kaynaklardan yana zorlanacağınız bir haftaya giriş yaptınız. Stresli ve sinirli olduğunuz bu dönemde sağlığınıza dikkat etmekte fayda var. Evren size bir şey anlatmaya çalışıyor. Karşınıza çıkan olayları hayrınıza dönüştürmek sizin elinizde.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR
Sevgili kovalar, ailenizle ve kardeşlerinizle duygusal haberler alacağınız çok mutlu olup içsel huzuru yakalayacağınız bir hafta geldi çattı. Bu hafta kendi bedeninizi zorlamayın, sağlığınıza dikkat edin ve mutlu kalın ballı çörekler.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR
Sevgili balıklar, bu hafta kendinizle alakalı değişim ve dönüşüm için hazır mısınız? Uzun zamandır yaşadığınız motivasyon düşüklüğü bu hafta azalmaya başlayacak. Kendiniz için ne yaparsanız bu hafta size katlanıp dönecek. Kendiniz için yaşamaya başlayacak ve  kendinizi çok seveceksiniz. Özgüveninizin arttığı bu dönemde hayat yüzünüze gülecek.
 
 
HAFTALIK BURÇ YORUMLARIN SONUNA GELDİK ??
GÖKYÜZÜNDE NE OLURSA OLSUN KALBİNİZ TEMİZ OLSUN ??
ASTROLOJİ.elif
ELİF YÜĞRÜK