Eklenme: 28 Kas 2022 / Pzt 14:22
A A / 945 Kez Okundu
| |

28 Kasım 04 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Merkür&Mars çatışmasından hepimiz nasibini alacağız. Sert rüzgarlarla karşılaşabiliriz.
Ülkeler arası krizler gündeme gelebilir. Trafikte yaşanan olumsuzluklar gündemde olabilir. İnşaat
sektörü ve ticaret bu hafta gündemimizde olacak. 01 aralıkta venüs&mars karşıtlığı hakim evliliklerde krizler boşanmalara bu hafta gündeme gelebilir. Nafakada ve hukuksal olaylarda zorlu günler
yaşayabilirsiniz. Bu hafta kadınlar için zor bir hafta olurken. Kendi sınırlarımızı çizemediğimiz yolumuzu bulamadığımız bir hafta olabilir.
 
 
KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR
Sevgili koçlar, sağlık sıkıntıların ön planda olduğu bir hafta yaşayabilirsiniz sevgili koçlar. Anne
figürlerinden büyük kadınlardan destek alacağınız bir hafta olabilir. Kardeşlerle çatışmalara girip gergin olduğunuz bir takım sinirlilik ve agresif olduğunuz bir hafta olabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR
Sevgili boğalar, bu aralar paralardan yana çok sıkıntılar dertler çekiyor olabilirsiniz bu durum bir süre daha böyle devam edebilir. Kendi bedeninizle alakalı saç boyatma kestirmek için çok güzel zaman
dilimindesiniz. Kendiniz için ne yapmak istiyorsanız bu hafta gökyüzü sizi destekliyor olacak.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
Sevgili ikizler, bu hafta kendinizle alakalı yaptıklarınız ters dönüp gelebilir aman dikkat edin temkinli olun. Aşktan yana şans bolluk bereket sizden yana bu dönemi çok güzel değerlendirip hayatınız için değişim yapabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ
Sevgili yengeçler, paranın size geldiği ve mutlu olduğunuz günler sonunda geldi. Hadi gözünüz aydın canım yengeçler. Bu fırsatı değerlendirip sevdiklerinizle bol bol vakit geçireceğiniz ve paraya para demeyeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Şans sizinle.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR
Sevgili aslanlar; bu hafta çalışma arkadaşlarınızdan yana çatışma ve anlaşamama gündeme gelebilir.
İkili ilişkilerde zorlandığınız bir zaman dilimindesiniz. Sakin kalıp sizin için ada çayı yakma dönemi gelmiş olabilir. Akışta kalıp bu dönem sessiz olmanızı öneririm.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR
Sevgili başaklar, hamile kalmak isteyen başaklar bu hafta sevdiklerinize hamilelik haberleri
verebilirsiniz. Sevgiyi en derinden hissedeceğiniz sevip sevileceğiniz bir hafta olacak. Kariyerinizdeki bir takım olumsuzluklar yaşansa da keyfinizi kaçırmayacak üstesinden geleceksiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER
Sevgili teraziler, yurt dışındaki problemleriniz bu hafta gündemde olabilir. Ailenizle vakit geçireceğiniz ve paradan yana beklemediğiniz borçlu olacağınız durumlar yaşayabilirsiniz. Çocukları olan teraziler bu hafta çocuklarınıza karşı toleransınızın kalmadığı bir hafta yaşayabilirsiniz.

 
AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER
Sevgili akrepler, yeni ilişkilerin gündemde olduğu bir hafta olabilir ama yeni ilişkiye başlamadan önce ilk flört dönemi yaşamak sizin için daha yararlı olacak. Bu dönem borsadan yana şanslısınız paranızı
yatırıma dönüştürmek için ideal zaman. Gösterin kendinizi.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR
Sevgili yaylar, maddi kaynaklarınızdan yana yara alabileceğiniz duygusal olabileceğiniz bir hafta yaşayacak olabilirsiniz. Bu haftanın en ağlayanı evlilikte ve ikili ilişkilerden yana yüzü gülmeyeni sizsiniz. Neyse ki kendinize karşı duyduğunuz özgüven sizi bu buhranlı halden kurtaracak.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR
Sevgili oğlaklar, duygu değişimlerinizin hakim olduğu bir anınızın bir anına uymadığı haftaya hazır mısınız? Bu duygusal değişimi geçirirken evden çıkmak istemediğiniz kendi içinize döndüğünüz bir hafta olabilir. Sağlık açısından ruhsal durumunuza dikkat etmekte fayda var. Kendinizi mutlu etmek için içinizden ne geliyorsa bu hafta yapın ve doğruyu bulun derim.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR
Sevgili kovalar, bu hafta çok güzel bir hafta geçirip hayatın tadına varacağınız güzel günleri selamlayın derim. Çok ama çok şanslı olduğunuz ne isterseniz karşınıza çıkacağı bir hafta sizi bekliyor. Dualarınız ve imgelemelerinizi bu hafta doğru yerde kullanmanızı öneririm. Para, sağlık, mutluluk bu hafta sizden yana olacak.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK
Sevgili balıklar, kariyerinizdeki yükseliş devam ederken ani para çıkışlarınız olabilir. Bu hafta sizin için yakın arkadaşlarınızın dertlerine ortak olacağınız onları dinleyip öğüt vereceğiniz bir hafta olabilir.
İletişiminiz çok güçlü ve sizi çekemeyen insanların isimlerini duyacağınız bir hafta olacak.
 
 
HAFTALIK BURÇ YORUMLARININ SONUNA GELDİK ?
GÖKYÜZÜNDE NE VARSA YERYÜZÜNDE DE O VARDIR
?:v ELİF YÜĞRÜK
ASTROLOJİ.ELİF