Adem Demir | TÜM YAZILARI
twitter.com/admr_
Eklenme: 18 Şub 2022 / Cum 11:50
A A / 2051 Kez Okundu
| |

Görmezden gelseniz de hastane diye bir problemimiz var

Konuya biraz hızlı gireyim kaybedilen yılların hatırına. İnegöl’de siyasilerin çekişmeleri, küslükleri yüzünden hizmet noktasında hep geri kaldı.
Konunun muhataplarının yüzlerine söylediğim için yazmakta sakınca görmüyorum. Bir tek milletvekili Vildan Hanım’ın yüzüne söyleyemedim. Nedeni de çok basit kendisi İnegöl’de basın mensupları ile görüşme tarafı değil onun içinde buradan yazacağım.

Belediye başkanımız Alper Taban, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Durmuş’un yüzüne söylediğim içinde buradan da yazıyorum. O koltuklar sizlere emanet, o koltuklarda nefis olamaz, birbirinizle yaşanan küslükler, dargınlıklar, İnegöl’e hizmet getirmesine engel oluyorsa bunun vebali vardır.
Siyasiler küslüklerin olmadığını deklare etse de görünen köy kılavuz istemiyor.  Hastane diye bir problemimiz var, bu probleme yüzünüzü dönseniz de çözüyor gibi yapılsa da orada ciddi bir problem var.

Doktor yok, personel eksik, hizmet yok. Bunun çözümünü hastane başhekimi, belediye başkanı Alper Taban, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ve AK Parti ilçe başkanı Mustafa Durmuş bir araya gelip makamlarının güçlerini kullanarak çözmesi gerekiyor.  

Her hastane haberinden sonra, haberi yapan muhabiri arayarak işin aslı öyle değil diye brifing vermeye gerek yok. Sorun ortada bunu yazan gazeteci karnından yazmıyor vatandaştan aldığı bilgi ve gördüğünü yazıyor. Bir kardeş tavsiyesi gazetecileri aradığınız kadar çözüm için Bursa’da ki ve Ankara’da ki muhatapları aransaydı problemlerin çözülmesi için mesafeler alınmıştı.