Adem Demir | TÜM YAZILARI
twitter.com/admr_
Eklenme: 10 Haz 2018 / Paz 18:24
A A / 1518 Kez Okundu
| |

İnegöl'ün seçim STK'ları

Bu ismi bu sivil toplum kuruluşlarına ben koydum, hatta o meşhur haberin başlığınında bu şekilde olmasını ben istemiştim.
Bundan dolayı bu STK'lardan tepki geleceğini beklerken tam aksine bu haberden ve bu başlıktan dolayı onlarca kişi arayarak teşekkür etti ve bu başlığın tam da yerinde ve kararında olduğunu söyledi.

Şimdi bu STK'lara sormak istediğimbir kaç soru var. 

Kendilerini İslami STK olarak adlandırılan bu STK'lar İnegöl'de gençliğin akıbeti ile bir araştırma yapma gereği duymuşlar mı ?

Yada İnegöl'de artan intiharlar için araştırma yapma gereği duymuşlar mı ? 

Her seçim döneminde bir araya geldikleri İshakpaşa camisinin avlusunun betonlaştırıldığı, uhreviyatının bozulmaya çalışındığında, her kesimden ses çıkarken bir tek  neden kendileri ses çıkaramadılar ?

İnegöl medyası STK'lar nerede dediğinde neden başınızı kuma sokma gereği duydunuz ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verilmesi yada verilmemesi kadar doğal bir şey yok ama çıkıpta sayın Erdoğan'a oy vermenin imani bir mesele olduğunu söyleme cesaretini kimden buldunuz ? İslam dini size böyle bir yetki verdimi ? 

Şimdi sizin görmek istemediğiniz gerçekleri ben size söyleyim. AK Parti'nin yaptığı yanlışları görmemesi için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Devamlı alkış tutarak hataları doğruymuş gibi göstermek AK Parti'ye yapılan  en büyük ihanettir. Bana göre sayın Erdoğan'a ve AK Parti'ye en büyük yanlışı siz yapıyorsunuz.

Bir daha İshakpaşa camisi önünde musallanın önüne geçip açıklama yapma gereği duyduğunuzda önce bu şehir için ne yaptığınızı düşünün. Bu şehrin her türlü nimetinen yararlandınız ama bu şehir için hiç bir zaman elinizi taşın altına sokmadınız. Bu şehre seçim STK'sı değil , bu şehirin gelişmesi için kafa yoran gerçek STK'lar lazım.