Adem Demir | TÜM YAZILARI
twitter.com/admr_
Eklenme: 23 Eyl 2018 / Paz 18:22
A A / 7033 Kez Okundu
| |

Mesudiye alt geçidi hepimize ders olsun

17 Eylül 2017 tarihinde yıkım çalışmalarının startı verilmesiyle Mesudiye ve Orhaniye Mahalle sakinleri hizmet adı altında eziyetle tanışmışlardı.

Aradan tam 1 yıl geçti Mesudiye alt geçidi ile alakalı bir sürü iddia atıldı bu süreç zarfında bir yetkili çıkıpta kamuoyunu bilgilendirme gereği bile duymadı. 

Mesudiye alt geçidinde projede değişiklikler oldu bu değişiklikler sürecin uzamasına neden oldu. Bu süreç uzadıkça çalışmalar can yakmaya devam eder oldu. Önce mahalleye giriş çıkışlar zorlaştı, sonra bölgedeki esnafın ciroları düştü.
Bu süreçte trafik kazaları artmaya başladı. Yaralamalı ağır yaralamalı kazalar derken son olarak ta ambulansın çarptığı 69 yaşınaki Mehmet Özen hayatını kaybetti.

Aslında Mesudiye ve Orhaniye mahalle sakinleri bunun yaşanacağını tahmin ediyordu, bunun için eylem yapıp basın açıklaması yapma girişimleri sonuçsuz kalmış vatandaş bir şekilde dağıtılmıştı. 
Bürokratlarımız siyasetçilerimiz ne yazık ki gerçeklerle yüzleşmek istemediler.

Bunun sonucunda onlarca yaralanan vatandaş, cirosu düşen kepenk kapatan esnaf ve hayatını kaybeden Mehmet amca.

Bu ay sonunda Mesudiye alt geçidi açılacak, belkide konfetiler patlatılıp sükseli bir açılış yapılacak. Mesudiye alt geçidinde bu saatten sonra ne yapılacağı benim hiç umrumda değil. Sadece yetkililerden isteğim alt geçidin adının Mehmet Özen olması. Alt geçidin bir hikayesi olsun ve  oradan geçen her siyasetçi he bürokrat işini savsakladığında sonucunun nerelere gelebileceğini görsün, bir insanın hayatının bu kadar basit olmadığını anlasın. Mesudiye alt geçidi hepimize ders olsun.