Adem Demir | TÜM YAZILARI
twitter.com/admr_
Eklenme: 16 Oca 2018 / Sal 15:04
A A / 1079 Kez Okundu
| |

MHP'de meclis üyeleri belirsizliği

Son Türkiye'nin genel siyasetinde olduğu gibi İnegöl'ün yerel siyasetinde de en çok konuşulan parti MHP. Devlet Bahçeli'nin söylemleri nasıl gündem oluyorsa İnegöl'de MHP'nin söylemleri İnegöl yerel siyasetinde manşetlerde yer alıyor.

MHP ilçe yönetimi İnegöl'de trafik sorununu 10 Ocak'ta gerçekleştirdiği basın toplantısı ile dile getirdi. Muhalefet olmasına rağmen çok güzel bir sunumla sorunları ve çözümleri listeledi. Bu güzel programda benim en çok dikkatimi çeken ise MHP yönetimi tam kadro programda yer alırken, MHP İnegöl Belediye Meclis üyeleri programda yer almayışıydı. MHP meclis üyeleri bu sorunu kendi içlerinde çözmesi lazım.

Kimsenin birbirini kandırmasın, MHP Meclis üyelerinden birçoğu şuan İYİ Parti'ye gönül vermiş durumda olmalarına rağmen bunu kamuoyuna deklare etmediler sadece. Bence artık saflarını belli etmeleri lazım.

Ya çıkıp biz MHP çatısı altında yerel siyasete devam edeceğiz, MHP çatısı altında İnegöl'ün sorunlarının çözümünde yer alacağız, ya da biz bu çatı altında siyaset yapamıyoruz İYİ Parti çatısı altında yolumuza devam edeceğiz desinler.

İnegöl'de ilk defa istifa edip başka partiye geçenler olmayacaklar hatta sonda olmayacaklar. Ama bu belirsizliğin bir son bulması lazım.

Eğer istifa edeceklerse bu siyasi bir nezaket olacak ve MHP yönetiminin önünü açacaklar, ilçe başkanı Hayati Bedir'i de rahatlatacaklardır.