Eklenme: 23 Şub 2020 / Paz 17:53
A A / 383 Kez Okundu
| |

Mücadele mücadele

Son oynadığı 3 maçı kazanan İnegölspor için Sarıyer maçı Play Off yolunda olmazsa olmaz maçlarından biriydi. Takım Cengiz, Niyazi ve tayfun gibi 3 etkili ve hem skor hem de puan anlamında burada bulunmasını sağlayan oyuncuların olmaması işin açıkçası herkesi biraz tedirgin ediyordu. Fakat futbolda isimlerin ve favorilerin değilde inanların ve isteyenlerin kazanacağı bir oyun olduğunu bir kez daha hatırlattı İnegölspor. Maç içinde çok net gol pozisyonları olmasa da 90 dakika boyunca kora kor bir maç izledik.

İnegölspor’un topu ileri taşıma noktasında Cengiz ve Niyazi’nin olmaması forvette Tayfun’un eksikliği bu noktada kendini fazlaca hissettirdi. Ama bazı maçlar vardır gücün ve kadron ölçüsünde oynaman gerek işte İnegölspor bunu yaptı Murat Hoca’da değişiklikleri yerinde yapınca da işler istediğimiz gibi gidiverdi.

Filmleri güzel yapan başrol oyunculardan çok aslında karakter oyuncularıdır ama her  zaman kaymağı başrol oyuncuları yer bugün başroldekiler yoktu ama karakter  rolü üstlenenler daha fazla başrolde kendilerini gösterince tadından yenmez bir 3 puanı alarak rakiplerimize peşimiz bırakın hem hak ediyor hem de çok istiyoruz dedik.

Attığımız golde yardımcı hakem bayrak kaldırdı orta hakem golü verdi bu andan itibaren konuk Sarıyer’in gardı düştü akılları hep o pozisyonda kaldı ve buda İnegölspor’un ekmeğine yağ sürmüş oldu.

Sarıyer’in kadro yapısında iyi isimleri olduğunu gördük ama ruhu bizden eksik olunca da onlar adına yapacak bir şey kalmamıştı. Taktik anlamında yapılabilecek sahada uygulanacak her şeyi kapasitemiz ölçüsünde yaptık zaman zaman eksikliklerden dolayı rakip kaleye gitmeye zorlandık fakat söylediğimiz gibi Sarıyer’in ağırlığını koyamamasıda lehimize bir durum oldu. Oyunun son anlarında Şener’in çıkarttığı net pozisyonda bizim adımıza şans anı oldu.

Şimdi rakiplerimizle kalan 6 puanlık farkı koruma adına bizi büyük bir mücadele bekliyor zor bir fikstür süreci bizi bekliyor çıkma ve düşme hattında rakiplerle mücadele vereceğiz hem bizim için telafisi rakipler içinde yine aynı önem taşıyan maçlara çıkacağız güzel bir hikaye yazmaya devam ediyoruz.

Sıkıntılı mali duruma rağmen oyuncuların karakterli mücadelesine tüm İnegöl’ün alkışlaması yetmiyor şapkada çıkartması gerekiyor ama bu yeterlimi değil kalan 9 final maçında tek yürek tek bilek olarak yolun sonunda Play Off hedefine varmak için ipler bizde ama her hafta söylediğimizi bu haftada tekrar edelim bu işin mutlu sonla bitmesi tüm İnegöl’ün mücadelesi ile bitecek gibi görünüyor.