Eklenme: 16 Şub 2022 / Çar 18:56
A A / 289 Kez Okundu
| |

Muhteşem dönüş

Son 2 maçta kaydedilen 5 puan sonrası İnegölspor için Afyon maçının neler ifade ettiğini anlatmaya gerek yok. Fakat tabi maç öncesi ben dahil kime sorsak rakibin kadrosu nedeniyle herkes aynı şeyi söylerdi. Yani bir puan altın gibi diye. 
Maçın başında bireysel hatadan yediğimiz gol işimizi zora sokacak diye düşünürken rakibin hafta içi Van ile oynadığı maçtaki yorgunluk hali bizim bir anda silkelenip maçın önemini hatırlamamız işin bize dönmesini sağladı. Rakipten fazla isteyip futbolun doğrularını yapınca da 3 puan gelmiş oldu. Kalede Gökhan yine ince anlarda öne çıkıp takımı ayakta tutarken orta alanda Furkan Özyapı hem oynadığı futbol hem de rakip orta sahasına verdiği rahatsızlığın yanı sıra birde attığı klas golle skoru taçlandırmış oldu. 
Takım olarak bazı mevkilerde aksasakta bireysel hatalar yapsakta müthiş bir geri dönüş ile beklenmedik bir 3 puan alarak büyük ölçüde aşağıdaki takımlarla irtibatı kesmiş olduk. Tabi her şey bitmedi. Fakat bana göre bu galibiyet 3 puandan fazlası oldu. 
Maç sonrası yaşananlar bize yakışmadı. Bir an önce bu gerginlikte rol alanlar ile çözüm bulunmalı hem futbolcu hem taraftar bazında. Teknik Direktörümüz Şaban Yıldırım'ın taraftarın tepkisine cevap vermesi yanlış. Hocanın bu tür diyaloglara girmesi daha başka sorunlar doğurur verilecek  en güzel. Cevap her zaman güzel futbol ve 3 puandır ki bunu da en iyi hocamız bilir. Umarız bu tür hoş olmayan görüntüler bir daha yaşanmaz ki, bunun camia olarak kimseye bir yararı olmaz.