Eklenme: 02 Oca 2021 / Cmt 18:45
A A / 855 Kez Okundu
| |

Olmadı gitti

İnegölspor’un Amed maçından sonra oynadığı tüm maçlar yüksek tempoda ve göze hoş gelen bir oyun anlayışı ile geçiyor.
Geçen hafta Urfa’da hayati bir galibiyet alan bordo beyazlılar Uşak maçındada oynadığı futbolla 3 puanı hak eden taraftı.
Enteresan maçlar oynuyoruz her maç 4-5 gol pozisyonu buluyor buna rağmen bunları cömertçe harcayan taraf oluyoruz.
Bir kere kabul edelim şu ana kadar izlediğim takımlar içinde en iyisi Manisa sonrasında Uşak geliyor. Ayağa top geldiğinde zaten farkını hemen hissettiren bir takım ama İnegölspor’da rakibi iyi ezberlemiş olacak ki Uşak takımı fazla topla oynatmamaya çalıştı. Zaman zaman rakibe açık alan bıraksak da maç genelinde fazla cirit attırmadı hal böyle olunca da oyun oldukça uzun bölümünde biz sazı elimize aldık tıngırdattık. Ama galibiyet ritmine getiremedik. İnanın İnegölspor’un net 5 gol pozisyonu var ki bunları Ali Aydemir gibi oyuncunun nasıl kaçırdığını hala anlamış değilim. Bu maç öncesi herkes belki peşinen 1 puana razı olurdu fakat 90 dakika sonunda 2 puanı kaybeden biz olduk.
Ligde artık her puan önemli ve bu puanları elde etmek için rakipten daha fazla mücadele etmek gerekiyor. 2 maçta 4 puan bizi ateş hattından çıkardı ama tehlike hala sürüyor ve bu girdaptan çıkmamız için hafta içi Ankara’da oynayacağımız sezonun kırılma maçlarından biri olan Hacettepe karşısında puan geleneği mecburen devam etmeli. İnegölspor’un kadro yapısı belli oynadığı maçlarda ellerinden kaçırdığı puanlar belli takımın bundan sonra yapabileckeri az bucuk bir şeyler bizelere gösteriyor. Devre arasına erteleme ile 3 maç onacağız ve bu maçlardan ikisi Ankara’da.
Yani zor ötesi finaller bizi bekliyor eğer son 4 maçtaki oyun anlayışı istek ve yüksek tempoyu sürdürürsek bu maçlardan bana göre istediğimiz puanları çeviririz fakat aksi taktirde bunu yapamazsak İnegölspor’un en büyük sermayesi olan bu avantajımızı yitirmiş oluruz. Yapmamız gereken İnegölspor’un ligdeki sıralamasının hiç yakışmadığını hatırlayarak son 270 dakika sonuna kadar savaşa devam.