Eklenme: 07 Ara 2021 / Sal 14:02
A A / 593 Kez Okundu
| |

Seriye devam

Son 2 maçta 6 puan alan İnegölspor, zorlu Çorum deplasmanında kime sorsan 1 puan süper ötesi mükemmel derdi. Fakat tabi bide bunun sahada mücadele kısmı vardı. İşte bütün meselede buradaydı ve burada da son sözü futbolcular söyleyecekti. Öylede oldu. 
Maçın seyircisiz olması bizim için avantaj oldu. Fakat sahada rakip takımın kaliteli kadro yapısı işimizi bayağı zor geçeceğinin de işaretiydi sanki. Bu maçtan puan çıkartmak istiyorsan yapman gereken belliydi ve oyuncu grubu da bunu harfiyen yere getirince, sonuçta kaçınılmaz oldu. Sol önde Burak Çalık, sağ önde Halil İbrahim Sönmez hücum anlamında Çorum takımının etkili isimleriydiler. Fakat onlara fazla boş alan bırakmamamız, rakibi 2.bölgede karşılamanız sonrasında dönen ya da aldığımız topları başta Emir ardından, Bahadır ile doğru yerlere kullanmamız ilerde Ömer Faruk Ermeç’in atılan topları adrese indirmesi boş alan oluşturması bütün bu işin bir parçası oluverdi birden. 
Ev sahibi Çorum takımının gol arama girişimleri ceza alanı önünde bitince de rakibin gardı düştü. Sonrasında müthiş bir Bahadır füzesi geldi. Bu maçta ya da bu tür rakibe karşı ne oynanmasını bilen bir oyun anlayışı bize 3 puan kazandırdı ama bir gerçek var; bu sistemi anca bu tür maçlarda uygularız ve de başarılı oluruz. Yani sıradan takımlara bu sistem zor işler. 
Şimdi ilk yarıda son 3 maç var ve hepsi hem zor hem de hemen hemen 6’şar puanlık maç. Kısaca play-off için kendi göbeğimizi kendimiz kesecek durumdayız ve bunu da başarabiliriz. 
Artık şüphe yok ama bu hafta Bodrum maçına tüm ilçe halkının gelip takımını desteklemesi şart. Bunu da bu takımın 3 maçta 9  puan alması onlara bir borcumuzun  olduğunu göstermiyor mu?...