Eklenme: 06 Mar 2022 / Paz 13:58
A A / 370 Kez Okundu
| |

Seriye devam

Adıyaman deplasmanında mağlup olan İnegölspor, sanki o günden sonra bir sihirli el değercesine oynadığı 5 maçtan 13 puan çıkartarak adeta yeniden küllerinden doğmuş oldu. 

Sakarya deplasmanında bırakılan 2 puanın ardından ligde can derdinde olan Turgutlu ile karşılaşan İnegölspor maçın başında bulduğu golle maçı alacağının zaten sinyalini vermiş oldu. Takımın futbolun bütün doğrularını yapması da galibiyetinde gelmesinde etkendi. 
Özellikle ofansta Yusuf ve Ersel’in süratli bildirmeleri, Ömer Faruk’un rakip savunmayı sağa-sola gezdirmesi, Bahadır’ın ince işçiliği rakibi adeta hırpaladı. Bana göre Turgutlu takımında 3-4 kaliteli isim olmasına karşı sahada tüm oyuncuların ellerinden gelenin bir fazlasını yapması galibiyeti perçinledi. Bu maçın kazanılmasının ardından gözler play-off hattı hesaplarına döndü. 
?
Süreç belli. Kalan maçlarda kaybetmeden devam ve rakiplerin takılmasını beklemek. Tabi 2 deplasman sonrası fikstür surecide İnegölspor’un kaderinin kendi kendisinin belirleyeceği maçlara çıkmasını sağlayacak. Bu yolda da bana göre Sakarya, 1461 Trabzon ve Bodrum’u saymazsak 6 rakibi var ve bunların hepsiyle oynayacak. Yani bu işin olup olamayacağını sahadaki oyuncularımız belirleyecek, bizde bekleyip göreceğiz. Kalan 10 haftanın bizi nereye götüreceğini…