’Diriliş Ertuğrul’ ne zaman başlayacak?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
’Diriliş Ertuğrul’ ne zaman başlayacak?
#Medya |
15 Eyl 2016 / Per 10:27
/ 1.491 Kez Okundu
| |

Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

TRT 1'de ekrana gelen 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin üçüncü sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

Engin Altan Düzyatan'ın başrolde yer aldığı 'Diriliş Ertuğrul'un fenomenleri, sosyal medya hesapları üzerinden dizisinin yeni bölümleri için sabırsızlıkla beklediklerini ifade ediyor.

'28 Eylül'de başlayacak' iddiası

Dizinin ikinci sezonu 30 Eylül 2015 tarihinde başlamıştı. 'Diriliş Ertuğrul'un, yeni sezonun ilk bölümünün 28 Eylül Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olması bekleniyor.

Tarihi konuları elen alan diziler furyasının parçalarından olan 'Diriliş Ertuğrul', yayınlandığı günden beri büyük beğeni topladı.

Diriliş Ertuğrul dizisi Kapadokya'da çekilmeyecek

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin Kapadokya'da çekileceği yönündeki iddialara yalanlama geldi.

Geçtiğimiz sezon yayınlandığı reyting rekorları kıran 'Diriliş Ertuğrul' dizisi ile ilgili son dö nemde özellikle sosyal medyada birçok iddia ortaya atıldı. Üçüncü sezonun Kapadokya'da çekileceği de bu iddiaların arasındaydı. Ancak dizinin sosyal medya hesabından Kapadokya haberleri net bir şekilde yalanlandı.

"Şehir konusunda bir değişiklik yok"

'Diriliş Ertuğrul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Medyada yer alan 'Diriliş Ertuğrul'un yeni adresi belli oldu' başlığı altında yazılan haberlerle ilgili düzeltme yapmayı uygun gördük. Çalışmalarımızın yapılacağı şehir konusunda herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır" ifadeleri ne yer verildi.   Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Didem Balçın ve Hülya Darcan'ın paylaştığı dizi, önümüzdeki günlerde üçüncü sezonu ile ekranlara gelecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.