Diriliş Ertuğrul’da beklenmeyen ölüm

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Diriliş Ertuğrul’da beklenmeyen ölüm
#Medya |
28 Ara 2018 / Cum 20:48
/ 2.825 Kez Okundu
| |

Doğuş Medya grubunun bünyesindeki müzik kanalı ‘Kral TV’yi de kapatma kararı aldığı iddia edildi.

"Burada nizamda benim törede benim diyen" Ertuğrul Bey Beybolat'ı zindana atıyor. Dragos iki oba arasında iç karışıklık çıkarmaya devam ediyor. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? TRT 1 ekranlarında Diriliş Ertuğrul 130.bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen bir bölüm ile gelecek olan Diriliş Ertuğrul'da Dragos'un hain planı devam edecek.

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Uranos Dragos olduğunu söyleyerek Ertuğrul Bey'in karşısına çıkacak. Fakat Ertuğrul Bey buna inanmayacak ve Dragos'un bir paravanı olduğunu anlayacak.

 

Diriliş Ertuğrul 130.bölümün fragmanında Beybolat Ertuğrul Bey tarafından zindana atılıyor. Ardından Beybolat'ın öldüğü haberi etrafa yayılıyor.

Bunu ya Dragos iftira yolu ile ortalığı karıştırmak için ortaya atacak. Ya da bu Ertuğrul Bey'in planının bir parçası. Bunun Ertuğrul Bey'in bir planı olma ihtimali daha yüksek. Dragos ve adamları önceki bölümündeki sahte altınlara kandıkları gibi bu plana da inanacaklar.

Dragos ve adamlarının hiç beklemedikleri anda Beybolat ortaya çıkacak ve Ertuğrul Bey savaşı başlatacak. Ertuğrul Bey kendisini Dragos diye tanıtan komutana da haddini bildiriyor.

"Burada nizamda benim törede benim diyen" Ertuğrul Bey, Dragos'un hain planını yine bozacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 130.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ali Ersan Duru, Şafak Başkaya, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu ve Ali Buhara Mete’nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Diriliş Ertuğrul 130.bölümü 2 Ocak çarşamba günü TRT 1 ekranlarında...





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.