İşte Erdoğan'ın izlediği iki TV kanalı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İşte Erdoğan'ın izlediği iki TV kanalı
#Medya | Haber Merkezi
09 Eki 2022 / Paz 19:43
/ 4.573 Kez Okundu
| |

Kulis haberleriyle bilinen gazeteci Sedat Bozkurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın izlediği iki TV kanalını açıkladı. Erdoğan'ın A haber ile TV24'ü izlediğin belirten Bozkurt, müdahale ettiğini söyledi.

Ankara kulislerinden verdiği bilgilerle tanınan gazeteci Sedat Bozkurt, Kısa Dalga'da yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izlediği iki TV kanalını açıkladı.

Erdoğan'ın çalışma ofisinde iki tane televizyon bulunduğunu belirten Bozkurt, bunlarda sürekli olarak A Haber ile TV24'ün açık olduğu iddiasını paylaştı. Bozkurt, Erdoğan'ın bu kanallara bazen müdahalede bulunduğunu belirtti.

Bozkurt, şu ifadeleri kullandı:

"Ben görmedim ama anlatanların yalancısıyım, Erdoğan'ın çalışma ofisinde kocaman (gerçekten kocamanmış) 2 adet televizyon var ve bunlarda sürekli olarak A haber ile TV24 açık. Ve bunları çok dikkatli izliyor. Bazen alt yazılarda geçen haberlerin ifade edilişini beğenmiyor ve hemen en yakın çalışma arkadaşını çağırıyor. Kendisine göre doğru olan ifadeyi söyleyerek kanalın aranarak düzeltilmesini istiyor. Ve alt yazıdaki ifade düzeltiliyor. Aynı zamanda genel yayın yönetmeni yani. Abdulkadir Selvi'ye canlı yayında verdiği talimat bir işleyişin rutini."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.