Kerim Bayraktar:’’Buda Ona Gelsin MUCK!!!’’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kerim Bayraktar:’’Buda Ona Gelsin MUCK!!!’’
#Medya |
 :
/ 2.976 Kez Okundu
| |

Güncel Gazetesi Genel yayın yönetmeni Kerim Bayraktar’dan Öpücük Yazısı

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Güncel Gazetesi Resmi web sayfasında İnegöl Belediye Başklanı Kim Olmalı? anketi yapıldı. 9999 internet kullanıcısı milletin ve ülkenin menfaatini düşünerek gönlünden geçen adayı destekledi. Çıkan sonuçlar kimileri için büyük bir sürprizken kimileri için ise bir hayal kırıklığıydı. 14 ismin yarıştığı ankettte Ankette Alinur Aktaş 2414 oy olarak 1. sırada yer alırken, 2.220 oy alan Manavler Derneği başkanı Erdoğan Kızmaz ise 2. oldu. Diğer bir sürpriz ise Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Adem Demirel'den geldi. 2211 Oy alan Demirel 3. Oldu. 112 kullanıcısı ise hiç biri diyerek tepkilerini dile getirdi.
 
 
Ankette yer alan diğer isimler ise kendi camialarınca sevilen, Siyasetçiler, ve STK başkanları idi. 
“Bu adamdan Belediye Başkanı olur mu, olmaz mı?” diye sorulduğunda hemen hemen hepsinin İnegöl Belediye başkanlığı yapabilecek düzeyde olduklarını belirtebilirim.
 
Asıl soruyu adayların kendilerine sormaları gerekir. " Benden Belediye Başkanı olur mu?" diye. Ben bu soruyu kendine sormamış, 3-5 kişinin pohpohlamasıyla belediye başkanlığına soyunup, " bu sese kulak verin" sloganıyla seçime girip hezimete uğrayan birini tanıyorum. Çok değil, 9 sene geriye gitmek yeterli olur. 
 
Hatırlayabildiniz mi? Kimlerin belediye başkanı olamayacağı ortada değil mi?
 
Anketin Şifreleri!
 
Gelelim ankete, 5 gün yayında kalan ve  toplam 9999 internet kullanıcısının oy kullandığı ankette kimin belediye başkan olacağını değil, kimlerin Belediye başkanlığı için istekli olduklarını ve çalışma yaptıklarını gördük. Benim yaşım kadar tecrübeleri bulunan yada öyle sandığımız ağabeylerimizin bunu idrak edememeleri çok üzücü, benim için bir hayal kırıklığı.
 
Yalancının mumu!
 
Gazetecilikte yalan, yanlış ve saptırma haberlerin mahkemece karşılığında tekzip yayını vardır. Biz hiç tekzip yayınlamadık bize karşı açılan davaları ise haklı olduğumuz için kazandık.
 
Şimdi siz söyleyin kim yalancı. Kim tekzip makinesi….
 
"Bu ülkede yalan yazan gazeteciyi, yalan söyleyen siyasetçiyi kimse öpmüyormuş!" demiş ya bir abimiz. buda ona gelsin o zaman,
 
MUCK...
Güncel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerim Bayraktar


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.