Naci Bayavdan Hasan Aydına İmtihan Yazısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Naci Bayavdan Hasan Aydına İmtihan Yazısı
#Medya |
 :
/ 2.866 Kez Okundu
| |

Naci Bayav sitesinden yayınladığı köşe yazısında Hasan Aydının Ak Partiden İnegöl belediye başkanı adaylığını değerlendirdi.

Öncelile videoyu izleyin ki mesele daha net anlaşılabilsin...
 
 
Üç Beş Amerikan Coni’si, üç beş Amerikan Köpeği…
 
Amerika için Siyonizme hizmet etmek ibadet…
 
İşbirlikçi siyasetçiler için Amerika ile Uzlaşmacı Siyaset zaruriyet…
 
AKP Hükümetinde Amerika ile Uzlaşmacı Siyaset = Hükümet olmak = Halka hizmet = ibadet…
 
Bazılarına göre Tayyip Erdoğan’a dokunmak ibadet…
 
Bazılarımıza göre alternatif yok deyip, işbirlikçi siyasileri desteklemek ibadet…
 
Ey şuursuz Müslüman ve insan, silkelen ve kendine gel. Kendine gele ki baştan tırnağa, en ince kılcal damarlarına kadar sömürüldüğünü ve kullanıldığını fark et. Fark etmediğin sürece adamın adamı olmaya ya da adamın adamının adamı olmaya devem edeceksin. Nihai sonun Siyonizme ya da Siyonizmin hizmetkarlarına hizmetçi olacak.
 
Evet; faiz reel gerçektir demek işbirlikçiliktir, din birliği olmaz diyerek İslam Birliğinin ve D8’lerin önünü kapatmak adamın adamı olmaktır, BOP Başkanlığı yapmakta, AB uğruna Domuz Etini ve Zinayı Yasal kılmakta işbirlikçiliktir…
 
Bir akşam namazı sonrası İshak Paşa Camiinin bahçesinde zulme maruz kalan mazlumlar için ‘her şeye kadir olan ALLAH c.c.’ha ellerini açarak yaptığın sesli duada işbirlikçi hükümdara ‘sen çok yaşa hükümdarım’ demekte adamın adamının adamı olmaktır.
 
Adın Naci’de olsa, bir karış sakalında olsa, köse de olsan, 7-24 abdestlide olsan, ‘Hükümdarım Amerika’dan büyük ALLAHc.c. var. Zina haramdır, adaletin hakim olması için İslam Birliği şarttır, AB Hıristiyan Kulübüdür diyemedikçe adamın adamının adamı olarak ömür tüketmeye devam edersin.
 
Tabiî ki yapılan yollar, hastaneler, okullar, teknoloji yatırımları vb. hizmetler çok güzel. Lakin İslam alemini İsrail ve ABD limanlarına sürükleyen geminin iç kaplamasının altın olması sizi işbirlikçi olmaktan kurtaramaz.
 
Nitekim imtihan çetin ve büyük…
 
İmtihan diyince aklıma Hasan ağabeyim geldi (Hasan Aydın). Onu da kandırmışlar… Bu günlerde yana tutuşa İnegöl Belediye Başkanlığına AKP’den aday olabilmek için çalışıyormuş. Eski dava arkadaşları da elin oğlu başkan olacağına bizim çocuk başkan olsun diyerek gelen tepkilere kalkan olmaya çalışıyorlarmış.
 
İyide hasan ağabeyim; sen ki yıllarca Refah Partisinde Genel Sekreterlik Yaptın, Milli Görüş Belediyeciliğinde Beyaz Masa sorumluluğu yaptın, İnegöl belediyesinde AKP hışmına uğrayarak Zeytinburnu Belediyesine tayin istedin ve İstanbul’a göçmek zorunda kaldın. Son olarak Saadet Partisi Genel İdare Amirliği yaparken Numan Kurtulmuş ayrışma sürecini yaşadın ve Erbakan Hocam ne derse onu yaparım dedin… Şimdi isminin AKP ile birlikte anılmasını için nasıl kaldırıyor. Sende silkelen ve kendine gel Hasan ağabey.
 
Dedik ya imtihan çetin ve zor. Naci’ye de Hasan’a da, Hans’a da…
 
İşbirlikçi olan da imtihanda, olmayanda…
 
ALLAHc.c. cümlemizi Hak yolda sabit kılsın.
 
Selam ve dua ile.
 
Kaynak:Naci Bayav-İnegöl Haber


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.