Çiftçiler Tarla Günlerinde buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çiftçiler Tarla Günlerinde buluştu
31 Tem, 2017 / Pzt 17:44
/ 5.793 Kez Okundu
| |

TÜMOSAN İnegöl Bölge Bayi tarafından düzenlenen etkinlikte buluşan çiftçiler, TÜMOSAN tarafından üretilen yüzde yüz yerli traktörleri test etme imakanı buldu.

Ankara yolu üzerinde bulunan bir tarlada kurulan stantlar ile yerli traktör TÜMOSAN'ın tanıtımı yapıldı. Tarla Günleri etkinliğine katılan çiftçiler ayrıca tarla aletleri ile traktörleri deneme imaknı buldu.
Programda çiftçilere yemek ikramı ve ardından yapılan yarışmalarda dereceye girenlere hediyeler verildi.
Program sırasında konuşan TÜMOSAN İnegöl ve Yenişehir Bölge Bayi Sorumlusu Levent Sakarya traktörleri çiftçilerin beğenisine sunmak için 2 yılda bir tarla günleri düzenlediklerini söyleyerek, "Burada çiftçilerimiz tarlada pratik olarak traktörleri ve yaptıkları işi görüyorlar. Traktörlerimizin tanıtımını da yapmış oluyoruz. Tüm bölge çiftçilerimizi ağırlıyoruz. 50 beygirden 115 beygire kadar tüm segmentlerde traktörlerimiz bulunuyor. Çiftçilerimiz alacağı traktörleri burada deneme imkanı da buluyor.
TÜMOSAN'ın açılımı Türk Motor Sanayi'dir. Yani yerli bir markamız. Bölge çiftçilerimizden güzel bir talep var. Kalabalık bir ortam oluştu. Motor olarak yüzde yüz yerli traktörlerimiz. Rahmetli Erbakan Hocamızın Türkiye'ye büyük bir hizmetidir. Her bütçeye uygun traktörlerimiz var. İthal traktörlere göre fiyatlarımız çok daha uygun. Uygun fiyata en iyisini üretiyoruz" ifadelerini kullandıı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.