İl Sağlık Müdürü Dr. Yaşar Bildirici ilçe gezilerine devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İl Sağlık Müdürü Dr. Yaşar Bildirici ilçe gezilerine devam ediyor
#Sağlık | İHA
15 Ara 2023 / Cum 10:56
/ 10 Kez Okundu
| |

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Yaşar Bildirici, Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde bulunan sağlık kuruluşlarını ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Yaşar Bildirici, Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde bulunan Aile Sağlığı Merkezleri, Toplum Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret ederek detaylı incelemelerde bulundu. Dr. Bildirici, ziyaretler sırasında Mihalgazi Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi Dr. Furkan Güney ve Sarıcakaya Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi Dr. Furkan Demirkaya’dan kuruluşlar hakkında bilgi alırken, aynı zamanda birimlerden hizmet alan vatandaşlarla yakından ilgilendi ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Dr. Öğretim Üyesi Yaşar Bildirici, burada çalışan tüm sağlık personelleriyle bir araya gelerek tanıştı, onların talep ve önerilerini dinledi. Dr. Bildirici, yaptığı ziyaretlerin ardından sağlık personelinin özverili çalışmalarına teşekkür etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Yaşar Bildiricinin ziyaretlerine Destek Hizmetleri Başkanı Erol Yılmaz da eşlik etti.
İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Yaşar Bildirici, daha sonra Sarıcakaya Kaymakamı Hasan Çakır, Mihalgazi Kaymakam Vekili Emre Deniz ve Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün’ü makamlarında ziyaret etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.