İngiltere Kralı Charles, prostat ameliyatı olacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İngiltere Kralı Charles, prostat ameliyatı olacak
#Sağlık | İHA
17 Oca 2024 / Çar 19:22
/ 3 Kez Okundu
| |

Buckingham Sarayı tarafından yapılan açıklamada, İngiltere Kralı III. Charles’ın önümüzdeki hafta prostat ameliyatı olacağı duyuruldu.

Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı III. Charles’ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Saray tarafından yapılan açıklamada, Kral Charles’ın prostat büyümesi nedeniyle önümüzdeki hafta ameliyatı olacağı duyurularak, 75 yaşındaki Kral Charles’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve söz konusu ameliyat "düzeltici bir prosedür" olarak nitelendirildi. Açıklamada "Her yıl binlerce erkek gibi Kral da prostat büyümesi nedeniyle tedavi görecek" denildi.

Galler Prensi William’ın eşi Prenses Kate’in karnında ameliyat olduğu açıklanmıştı
Kral Charles’ın ameliyatına ilişkin açıklama bugün Kraliyet Ailesi’nin sağlık durumuna ilişkin yapılan ikinci açıklama oldu. Kral Charles’ın oğlu Galler Prensi William’ın eşi Prenses Kate’in de dün karnında ameliyat olduğu açıklanmış, yaklaşık iki hafta hastanede kalacağı belirtilmişti. Ameliyatın ne için yapıldığı resmi olarak açıklanmamıştı. Bir kraliyet kaynağı, ameliyatın kanser ile ilgili olmadığını belirtmiş, Prenses Kate’in tamamen iyileşmesinin iki ila üç ay sürmesinin beklendiğini ve taburcu olduktan sonra Windsor’daki evine döneceğini açıklamıştı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.