INVAMED’in geliştirdiği Clever MES cihazı ile fıtık ameliyatı artık daha etkili ve uzun ömürlü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
INVAMED’in geliştirdiği Clever MES cihazı ile fıtık ameliyatı artık daha etkili ve uzun ömürlü
#Sağlık | İHA
01 Mar 2023 / Çar 11:05
/ 34 Kez Okundu
| |

Tıbbi cihaz sektörünün lideri INVAMED tarafından üretilen Clever MES cihazı sayesinde fıtık hastalığında daha etkili ve uzun ömürlü ameliyatlar yapılıyor.

Her yaştan insanın karşılaşabileceği bir sağlık sorunu olan fıtık, oluştuğu bölgelere göre farklı belirtiler gösteriyor. Karın fıtıkları genel olarak kasık, göbek ve ameliyat kesisi fıtığı olarak incelenirken, tedavi edilmeyen karın fıtıkları ise zaman içerisinde basınç nedeniyle büyüyor ve tedavi şansı azalıyor. Bu çerçevede INVAMED AR-GE laboratuvarlarında geliştirilip, üretim kampüsünde üretilen Clever MES cihazı fıtık ameliyatlarının daha etkili ve uzun ömürlü olmasını sağlar ve özel tasarımı sayesinde işlem yapılan bölgeye kolayca konumlandırılır ve sabitlenir.
Clever MES cihazı ile yapılan ameliyatlarda aşırı bağ dokusu oluşumu ve zararlı yara oluşumu engellenir ve ayrıca çift taraflı olması nedeniyle istenmeyen yapışma gözlenmez. Öte yandan, yumuşak kenar yapısı dokulara zarar vermez. Esneme özelliği sayesinde vücut ile uyumlu hareket eder ve yapısındaki şeffaf ağlar ve renkli çizgiler sayesinde iç organların görünümünü etkilemez ve kolay kullanımı destekler.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.