Muş Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uzman Dr. Ömer Başer atandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Muş Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uzman Dr. Ömer Başer atandı
#Sağlık | İHA
13 Oca 2024 / Cmt 15:16
/ 1 Kez Okundu
| |

Muş Devlet Hastanesi’nde 2021 yılından bu yana Acil Tıp Uzmanı olarak görev yapan Dr. Ömer Başer, hastanenin başhekimliğine atandı.

Göreve başlayan Başhekim Uzman Dr. Ömer Başer, yaptığı kısa açıklamasında, “Teslim aldığımız bu görevi layıkıyla ifa etmeye çalışacağız. Hastanemizin birbirinden değerli çalışanları ile Muş halkına en iyi hizmeti sunmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Uzman Dr. Ömer Başer kimdir?
1992 yılında Yozgat’ta doğdu. İlk ve ortaokulu Sorgun ilçesinde tamamladıktan sonra lise eğitimini Yozgat Şehitler Fen Lisesi’nde tamamladı. 2016 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Yozgat Saraykent Şehit Beytullah Yeşilay İlçe Devlet Hastanesi’nde 6 ay kadar pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği’nde uzmanlık eğitimine başladı. Uzmanlık eğitimini tamamlamasının ardından 27.07.2021 tarihinde Acil Tıp Uzmanı olarak Muş Devlet Hastanesi’ne atandı. 08 Ocak 2024 tarihinde Muş Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Ömer Başer evlidir.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.