AK Parti Bahçesaray 6. olağan kongresi yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti Bahçesaray 6. olağan kongresi yapıldı
04 Kas 2017 / Cmt 12:18
/ 72 Kez Okundu
| |

AK Parti Bahçesaray 6’ncı Olağan Kongresinde tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Cumali Sabırlı yeniden ilçe başkanlığına seçildi

AK Parti Bahçesaray 6’ncı Olağan Kongresinde tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Cumali Sabırlı yeniden ilçe başkanlığına seçildi.
Kongreye AK Parti Trabzon Milletvekili, Van ve Hakkari Bölge Koordinatörü Ayşe Şula Köseoğlu, AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmalara geçildi. Kongrede yapılan konuşmaların ardından geçilen oylamada 195 delegenin oyunu alan Cumali Sabırlı tekrar ilçe başkanlığına seçildi. Yeniden başkanlığa seçilen Sabırlı, teşekkür konuşması yaparak, bu güne kadar AK Parti İlçe Başkanlığı ve yönetiminde görev alanlara teşekkürlerini iletti. Bundan sonra tek amaçlarının ilçeye daha iyi hizmetler olduğunu ifade eden Başkan Sabırlı, “Önceki gün Şemdinli’deki acı verici şehitlerden dolayı programımız biraz hüzünlü geçiyor. AK Parti olarak en çok şehit veren teşkilatlardan biride bizleriz. Daha dün Özalp’ta Aydın Ahi, Aydın Muştu, Muradiye’den Adnan Vanlı’yı şehit verdik. Biz davamızdan asla vaz geçmeyeceğiz. Bu halk her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oyunu vermiştir. Bununda kanıtı 16 nisanda bölgenin birincisi olarak yüzde 68,5 bir dahaki yerel yada başkanlık seçimlerinde birinciliği kaptırmamak için bu teşkilatımızla canla başla çalışacağımıza bu salondakilere söz veriyoruz” dedi.
Seçimi kazandıktan sonra Başkan Sabırlı ve beraberindekiler Fakiye Teyran türbesini ziyaret etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.