AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı; “Türkiye Yüzyılı hedefleriyle ülkemizi güçlü yarınlara taşıyacak”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı; “Türkiye Yüzyılı hedefleriyle ülkemizi güçlü yarınlara taşıyacak”
#Siyaset | İHA
31 Ara 2022 / Cmt 17:25
/ 37 Kez Okundu
| |

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, “AK Parti, Türkiye Yüzyılı hedefleriyle ülkemizi güçlü yarınlara taşıyacak” dedi.

2022 yılını değerlendiren İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum teşkilatları olarak 2022 yılını millete hizmet yolunda dolu dolu programlarla geçirdiklerinin belirterek, Çorum’a hizmet ve yatırımlar getirebilmek adına yoğun bir şekilde çalışmalar yaptıklarının ifade etti.
2022 yılında yaptıkları en önemli etkinliklerinin ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Çorum’da yaklaşık 50 bin kişiyle ağırlamak olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Ahlatcı, düzenledikleri mitingindeki kalabalığın, coşkunun ve verilen mesajların günlerce ülke gündeminde yer aldığını hatırlattı.
2023’ün ise Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılı olması nedeniyle geçmiş yıllardan çok daha önemli olduğuna vurgu yapan Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ve liderliğini yaptığı “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla Cumhuriyetin yeni yüzyılına girildiğini kaydetti.
Yıl içerisinde Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin yapılacağını hatırlatan Ahlatcı, “Türkiye’yi 21 yıl boyunca, hep ’Durmak yok, yola devam.’ diyerek büyüten, geliştiren, güçlendiren ve zenginleştiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki AK Parti hükümetimiz, ’Türkiye Yüzyılı’ hedefleriyle ülkemizi güçlü yarınlara taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.
Ahlatcı, Çorum’da da 2023 seçimlerinin geçmiş dönemlerdeki seçimlerde olduğu gibi yine AK Parti’nin zaferiyle geçeceğine inandığını belirterek, tüm Çorumluların yeni yılını kutladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.