AK Parti Havran Danışma Meclisi’ne Zekai Kafaoğlu’da katıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti Havran Danışma Meclisi’ne Zekai Kafaoğlu’da katıldı
31 Oca 2018 / Çar 15:38
/ 136 Kez Okundu
| |

AK Parti Havran İlçe Teşkilatı Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafoğlu, Balıkesir’i marka şehir yapmakta kararlı olduklarını bildirdi

AK Parti Havran İlçe Teşkilatı Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafoğlu, Balıkesir’i marka şehir yapmakta kararlı olduklarını bildirdi.
Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda, partilileri tarafından büyük bir coşku içinde karşılanan Kafaoğlu, Büyükşehir olarak bütün ilçelerimizi kucaklıyoruz. Desteğimiz sürecek. Yeni projler yanında devam eden projelerimiz ise kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. Ege ve Marmara bölgesinde sıkışan Balıkesir’imizi hükümet desteği ile marka şehir haline getirmekte kararlıyız” diye konuştu.
Toplantıda, 4 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde yapılan hizmetleri slayt eşliğinde konuklara sunan Belediye Başkanı Emin Ersoy, “Hedefimiz 2019 yılı yerel seçimleridir. Akabinde yapılacak genel seçimler, hem ilçemizi, hem ilimizi yeniden kazanmak hedefindeyiz” dedi. Ardından ise gençlik kolları başkanlık seçimi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Eray Öztemuz yeniden başkanlığa seçildi.
Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’na Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Dayı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eray Öztemuz, mahalle muhtarları, STK’ların ve meslek örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile partililer katıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.