AK Parti İl Başkanı Özmen’den CHP’li Tezcan’a kınama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti İl Başkanı Özmen’den CHP’li Tezcan’a kınama
31 Eki 2017 / Sal 09:20
/ 75 Kez Okundu
| |

AYDIN (İHA) – AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik söylemleri nedeniyle CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ı kınadı

AYDIN (İHA) – AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik söylemleri nedeniyle CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ı kınadı.
Ömer Özmen, yaptığı açıklamada; “CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan halkın yüzde 51,8 oyu ile seçilen Cumhurbaşkanımıza siyasi ve eleştirel nezaket sınırlarını aşarak yakışıksız ifadeler kullanmış ve alenen hakaret etmiştir. Her seferinde kendi başarısızlıklarını, milletin oyu ile iş başına gelmiş Cumhurbaşkanımıza bu tür hakaretler ile örtmeye çalışan CHP zihniyeti bunu alışkanlık haline getirmiştir. Aydın’ın Menderes gibi bir evladını şehit eden bu zihniyetin Aydın vekilinin bu ifadeleri kullanması şüphesiz tüm hemşerilerimizin vicdanlarında bir yara bırakacaktır. Ayrıca ‘Onların dili ile’ ifadesini kullanarak ayrıştırıcı bir üslupla bu hakaretini nefret söylemine de dönüştürmüştür. Bu sebeple Bülent Tezcan’ın bu yakışıksız ve hakaret içeren ifadelerini kınıyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.