AK Parti İlçe Başkanı Gezer, mahalle temsilcileriyle istişare toplantısı düzenledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti İlçe Başkanı Gezer, mahalle temsilcileriyle istişare toplantısı düzenledi
06 Mar 2018 / Sal 14:35
/ 95 Kez Okundu
| |

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır ziyareti öncesinde mahalle temsilcileri ile istişare toplantısı düzenledi

Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır ziyareti öncesinde mahalle temsilcileri ile istişare toplantısı düzenledi.
AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, partisinin mahalle temsilcileriyle, sandık yönetim kurulu oluşturulması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 17 Mart’ta yapılacak olan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresine katılmak üzere geleceği kentte yapılacak hazırlıkları değerlendirdi. Gezer, ilçe halkının kongreye ulaşım ve yaşayabilecekleri bütün sorunları mahalle temsilcileri ile detaylı bir şekilde görüştü. Gezer, "Cumhurbaşkanımızın Diyarbakır ziyareti öncesinde yapmamız gerekenleri görüştük. İlçemizden kongreye katılacak vatandaşların ulaşım ve yaşayabilecekleri diğer sorunları tartıştık. Servis araçlarının güzergahlarına kadar bütün detayları masaya yatırdık. Kongremizin en iyi şekilde geçmesi için Bağlar ilçesi olarak elimizden geleni yapacağız. Çok güzel bir kongre yapılacağına inanıyorum" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.