AK Parti Muş il genel meclis üyeleri aylık olağan toplantısı Malazgirt’te yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti Muş il genel meclis üyeleri aylık olağan toplantısı Malazgirt’te yapıldı
03 Mar 2018 / Cmt 20:45
/ 81 Kez Okundu
| |

AK Parti Muş İl Genel Meclis üyeleri aylık olağan toplantısını Malazgirt’te yaptı

AK Parti Muş İl Genel Meclis üyeleri aylık olağan toplantısıMalazgirt’te yaptı.
Malazgirt Kültür Merkezi Konferans salonunda yapılan Mart ayı olağan toplantısına AK Parti Diyarbakır eski m illetvek ili ve Bitlis Bölge Koordinatörü Ali İhsan Merdanoğlu, Ak Parti Muş M illetvek ili Mehmet Emin Şimşek, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, Ak Parti Malazgirt İlçe Başkanı Kenan Deniz, STK tems ilc ileri, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, part il iler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Ak Parti Malazgirt İlçe Başkanı Kenan Deniz, yaptığı açılış konuşmasında toplantının Malazgirt ilçesinde olması kend ilerini hayli memnun ettiğini söyledi. Deniz, ”Mart ayı olağan toplantımıza hoş geldiniz. Her zaman yarın seçim olacakmış gibi çalıştık. Cumhurbaşkanımızı mahcup etmemek için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Malazgirt’te çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Önümüzde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırız. Çok çalışacağız ve gitmedik kapı bırakmayacağız" dedi.
Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, AK Parti’nin hem Muş’ta hem de Türkiye’nin her yerinde büyük hizmetler yaptığını söyledi. Yaktı, “Malazgirt bizim için çok önemlidir. Sultan Alparslan’ın torunları olmaktan son derece mutluyuz ve gururluyuz” dedi.
Daha sonra kürsüye çıkan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya da belediye başkanlarının hayırda birbirleriyle yarışması gerektiğini belirtti. Başkan Asya, “Malazgirt belediyesi de bizim belediyemizdir. Belediyec ilik anlamında Malazgirt ilçesi için ne gerekirse yapmaya hazırız” dedi.
AK Parti Muş M illetvek ili Mehmet Emin Şimşek ise, okullar için kentte yeni arsa alanlarının üret ilmesi gerektiğine dikkat çekti. M illetvek ili Şimşek, ”Mart ayı genel kurul toplantımızı burada Malazgirt ilçemizde yapmamın gururu içerisindeyiz. Malazgirt ilçesi bizim için çok önemli bir ilçedir. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Malazgirt ilçesine ayrı bir önem veriyor. Bu yıl içinde 26 yeni okul inşaatına başlanacak. 50 yataklı hastane inşaatımız sürüyor. Hemen yan tarafına yine 50 yataklı bir ek bina daha yapılması proje aşamasında. Kısaca Malazgirt ilçesi 2018 yılında çok büyük yatırımların merkezi olacak. Şimdiden bu yapılacak yatırımlar için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, tüm bakanlıklarımıza, bu büyük projelerin ilçemize gelmesini sağlayan herkese sonsuz sevg iler ve saygılar sunarım” dedi.
Mart ayı olağan toplantısına katılan AK Parti Diyarbakır eski m illetvek ili ve Bitlis Bölge Koordinatörü Ali İhsan Merdanoğlu, bu anlamlı toplantıyı Malazgirt ilçemizde gerçekleştirmenin çok isabetli bir karar olduğunu söyledi. Merdanoğlu, bu kararı veren tüm Muş il teşk ilatına çok teşekkür ettiğini ifade ett.
Malazgirt Kültür Merkezi Konferans salonunda yapılan Mart ayı olağan toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.