AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin:

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin:
30 Ara 2017 / Cmt 14:49
/ 93 Kez Okundu
| |

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, İslam’ın ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’nın duvarlarında yazan sloganı hatırlatarak, ‘Komutanı Muhammed olan bir Ümmet boyun eğmez” dedi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, İslam’ın ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’nın duvarlarında yazan sloganı hatırlatarak, ‘Komutanı Muhammed olan bir Ümmet boyun eğmez” dedi.
Yılmaztekin, Şalıurfa’da GAPTEM Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve başkanlığa İsmail Demirtaş’ın getirildiği AK Parti Eyyübiye 2. Olağan İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, Kudüs olayına değinerek, bu tabloda birlik ve beraberliğin önemine ilişkin coşku dolu bir konuşma yaptı.
Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen kongrenin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak sözlerine başlayan Yılmaztekin, “Bu coşkuyu beraberce birbirimizle paylaşarak büyütüyoruz. Belirlenmiş hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bu noktada başkanımız İsmail Demirbaş beye ve onun şahsında onunla emek veren arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi.
“Eyyübiye AK Parti’nin kalelerinden”
Eyyübiye’nin AK Parti’nin kaleleri arasında yer aldığına dikkati çeken Yılmaztekin, AK Parti’nin sadece bir siyasi parti değil, bir davanın adı olduğunu ifade ederek, bu noktada bu davaya en iyi şekilde sahip çıkan Eyyübiye halkına teşekkür etti. Konuşmasında, çoğunlukla Kudüs olayına değinen Yılmaztekin, “Vahşi batı dediğimiz emperyalistler Haçlı’sı, Siyonist’i, kafiri bizlere saldırıyorsa biz şunu biliyoruz; Biz Allah’ın emrettiği, efendimiz eliyle bugünlere taşınan ilahi mesajın, ilahi vahinin gerçek temsilcileri olduğumuz için bizlere saldırıyorlar, bunun bilincindeyiz. Ama, onların kurduğu tüm tuzakları Yüce Allah başlarına geçirecektir” şeklinde konuştu.
Milletvekili Yılmaztekin, “Allah, Muhammed Mustafa (sav), Allah yolunda mücadele edenler davamız bizim. Bu yurdu din adına. Allah adına. inancımız adına, kutsal saydığımız değerler adına muhafaza etmek bizim boynumuzun borcudur. Amerika’sı, İsrail’i veya bir başkası hiç önemli değil, istediklerini konuşsunlar, istediklerini yapsınlar, istedikleri tuzakları, kumpasları kursunlar. 24 saat yatmasınlar kalkmasınlar bize tuzak kurmaya çalışsınlar. Biz şunu biliyoruz; onlar tuzak kurarlar Allah onların tuzaklarını bozar. Onlar tuzak kurmaya çalışırlar bizi düşürmeye çalışırlar Allah onların tuzaklarını başlarına çevirir” ifadelerini kullandı.
Yılmaztekin, “Bizim kardeş saydığımız Kudüs’ü, El Aksa’yı kendini bilmez birisi çıktı dedi ki; ‘Bu Yahudi’nin, İsrail’in başkenti’. Biz milleti, insanları ırklarına göre ayırmıyoruz. Şu Yahudi şu filan değil. Hak yolunda Allah için mücadele eden kimse bizim başımızın tacıdır ama İslama karşı savaşan herkes bizim düşmanımızdır. Bunu da böyle biliyoruz” dedi.
Milletvekili Yılmazkekin, Müslümanlar için mukaddes topraklar olan Kudüs’ü, İsrail’in başkenti sayma hadsizliğinde bulunan bir şahsa, Cumhurbaşkanımız önderliğindeki büyük kitlelerin “hayır, haddini bileceksin” dediğini anımsatarak, “Bu topraklar barışın sembolü olan Kudüs barışla simgeleşen İslam’ın sembolüdür” ifadelerine yer verdi.
“Sınırları cetvelle değil kanla çizdik”
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Yılmaztekin, Kudüs’ün Müslümanların göz bebeği olduğuna vurgu yaparak, “Biz Kudüs’ün bir çakılını dahi Allah’ın izniyle kafire teslim etmeyeceğiz. Urfa’yı, Türkiye’yi, İslam coğrafyasının bulunduğu tüm mekanların bir çakılını bile teslim etmeyeceğiz. Niye teslim etmeyeceği? Biz buraları kanla aldık. Milyonlarca şehitler verdik. Almak isteyenler ancak hepimizi öldürdükten sonra buralar alabilirler. Bunun bir kere böyle bilinmesi lazım Allah’ın izniyle. Benim ülkemin, vatanımın, İslam coğrafyasının toprakları cetvelle çizilmedi. Bu toprakların sınırlarını biz kanla çizdik. Kanla çizeceğiz. En başta ben Rabbimden dua ve temenni ediyorum bu boğazı kesmeden gelip benim topraklarımda oturamazlar. BU topraklarda daha önce benim atam vardı. Dedem vardı. Dedem babama devretti, babam bana devretti. Biz de bu toprakları evlatlarımıza devredeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Birlik ve beraberliğin önemi
Milletvekili Yılmaztekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bağlılığa birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak sürdürdüğü konuşmasında, “İsterse PKK, isterse FETÖ, isterse DAEŞ, isterse kimi yamyam bela dediğimiz terör örgütleri olsun bunların hepsi vız gelir tırıst gider Allah’ın izniyle. Bu istek, bu inanç, bu mücadele azmi bu gördüğümüz toplumdaki inanç olduğu sürece, liderine bağlılık olduğu sürece, liderinin yanında ‘en başta benim canımı al ona bir şey olmasın’ dediğimiz sürece bunların hepsi alayı ateş olsa, alayı bomba olsa bir tek kendilerini yakarlar. Allah’ın izniyle bizlere de zarar veremezler. Bizler Allah’a inanan, güvenen insanlarız” sözcüklerine yer verdi.
"Diriliş, inanış, uyanış var”
Bundan sonraki dönemde diriliş, inanış, uyanış olduğunu ifade eden Milletvekili Yılmaztekin, konuşmasında, “Üzerimizdeki ölü toprağın artık silkeledik. Recep Tayyip Erdoğan’ın diriliş ordusunda yer alan bir nefer olarak, bir er olarak Rabbim bana bunu nasip ettiği için hamt ediyorum. Biz bu ordunun neferleriyiz Allah’ın izniyle. Mücadelemizi kıyamete kadar devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.
Milletvekili Yılmaztekin, konuşmasının sonunda, Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci’nin yaptığı konuşmada sözünü ettiği hizmetleri de hatırlatarak, “Hakikaten köy köy dolaştım ve bu hizmetleri kendi gözümle gördüm. Burada hem ilçe yönetimimiz, hem belediyemiz birlik ve beraberlik içerisinde. Esasında davamızın ve yükümüzün ağırlığını bilerek sevgilerini, saygılarını birbirine karşı büyüterek bu süreci bizlerle, sizlerle beraber yürütüyorlar. Onlara da buradan teşekkürü borç biliyorum” diye konuştu.
Yılmaztekin, konuşmasını yeni yönetime başarılar dileyerek tamamladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.