AK Partide yeni il başkanı için temayül yoklaması yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Partide yeni il başkanı için temayül yoklaması yapıldı
22 Eyl 2017 / Cum 10:30
/ 38 Kez Okundu
| |

AK Parti Niğde İl Başkanı’nı belirlemek için teşkilat mensupları sandık başına gitti

AK Parti Niğde İl Başkanı’nı belirlemek için teşk ilat mensupları sandık başına gitti.
AK Parti Genel Merkezinde yapılan istişare toplantılarının ardından İl Başkanı Emrah Özdemir’in önümüzdeki genel kurulda yeniden aday olmayacağını açıklaması üzerine yeni adaylar için yapılan temayül yoklamalarında büyük heyecan yaşandı.
Teşk ilat mensubu part il iler İl Başkanı olarak görmek istedikleri isimleri yazmak için sandık başına gitti.
Oylamaya İl Yönetim Kurulu As il ve Yedek Üyeleri, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu As il ve Yedek, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu As il ve Yedek, İl Disiplin Kurulu Üyeleri, Demokrasi Hakem Kurulu Üyeleri, belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları İlçe Başkanları, Gençlik Kolları İlçe Başkanları, Eski İl Gençlik Kolları Başkanları, Eski İl Kadın Kolları Başkanları, Eski Belediye Başkanları, İl kurucuları ve mahalle başkanları katıldı. Yapılan temayül yoklamasının değerlendirmesi Genel Merkezde yapıldıktan sonra kamuoyuna açıklanacağı b ildir ildi .
Ak Parti Teşk ilat Başkan Yardımcısı İstanbul M illetvek ili Harun Karaca: “Ak Parti a ilesi olarak 12 tane seçim geçirdik .12 seçimin sonunda 34 ile çıktığımız yolda 51.8 ile devam ediyoruz. Niğde Ak Parti başkan adaylarını belirlemek için 190 tane kardeşimizi buraya davet etik. Buradan sizlerin oylarıyla çıkan aday adaylarımızla onlarla yüz yüze görüşeceğiz. Niğde’mizle ilg ili ham b ilg ileri toparlayıp önümüzdeki hafta sayın Cumhur başkanımızla randevu alab ilirsek Niğde’ye atamada bulunacağız”diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.