AK Parti’den Kırıkkale’nin ilçelerinde temayül yoklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti’den Kırıkkale’nin ilçelerinde temayül yoklaması
16 Eki 2017 / Pzt 15:38
/ 74 Kez Okundu
| |

Türkiye genelinde değişimin devam ettiği Ak Parti’de, Kırıkkale’nin ilçelerinde ilçe başkanlıkları için temayül yoklaması yapıldı

Türkiye genelinde değişimin devam ettiği Ak Parti’de, Kırıkkale’nin ilçelerinde ilçe başkanlıkları için temayül yoklaması yapıldı.
AK Parti’de ülke çapında başlayan değişim hareketi devam ediyor. Kırıkkale’de Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Bahşılı İlçe Başkanı Sadullah Duyar ve Balışeyh İlçe Başkanı Orhan Öztürk’ün ilerleyen günlerde yapılacak olan ilçe kongrelerinde aday olmayacaklarını açıklamalarının ardından hafta sonunda Koordinatör AK Parti Uşak Milletvekili Nuri Uslu’nun katılımıyla temayül yoklaması gerçekleştirildi. Merkez İlçe, Bahşılı Balışeyh ve Sulakyurt İlçe Başkanlıklarında gerçekleştirilen temayül yoklamasında teşkilat üyeleri temayül için oy kullanırken Milletvekili Nuri Uslu, teşkilat üyeleri ve başkan adayları ile bire bir görüşmeler yaptı.

“Kayıp değil kazanç”
Türkiye genelinde süren değişimin Kırıkkale’de de devam ettiğini ifade eden Koordinatör Milletvekili Nuri Uslu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlayan değişim rüzgârı devam ediyor. Teşkilatlarımızda bu değişim sürecine çok iyi ayak uyduruyor. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu makamlar insanlarımıza hizmet etme makamıdır. AK Parti kişilere değil millete endeksli bir partidir. Yapılan bütün bu çalışmalar 2019 yılında gerçekleştirilecek olan seçimlerin hazırlık çalışmalarıdır. AK Parti bu güne kadar hep sahada milletle birlikte olmuştur. Bunda sonra da yine milletle birlikte olmaya devam edeceğiz. İlçelerimizde de yaşanan değişiklikler bir kayıp olarak değil kazanç gibi görülmelidir” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.