AK Parti’li Aydemir’den Akhisar teşkilatına tebrik ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti’li Aydemir’den Akhisar teşkilatına tebrik ziyareti
27 Ara 2017 / Çar 15:12
/ 69 Kez Okundu
| |

TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, 2 Kasım’da gerçekleştirilen kongrede AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığına seçilen İbrahim Sayın ve yönetimini ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi

TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, 2 Kasım’da gerçekleştirilen kongrede AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığına seçilen İbrahim Sayın ve yönetimini ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.
İlçe başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarette, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, başkan yardımcıları ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve yönetimine başarılar dileyen AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, yoğun geçen bütçe görüşmelerinin ardından Manisa’ya geldiğini söyledi. AK Parti hükümeti olarak 16’ncı bütçeyi tamamladıklarını kaydeden Aydemir, “Bugüne kadar baktığımızda hiçbir hükümete nasip olmayan 16’ıncı bütçeyi yaptık. Bütçeyi yaparken de bunu gururla ve onurla söylüyoruz. Türkiye’nin 2002 yılında bütçe geliri 75 milyar, 2018 tahmini bütçesi ise 693 milyar TL’ dir. Türkiye’yi ne kadar büyüttüğümüzü bu rakamlar ifade etmektedir. Bugün sadece milli eğitim bütçemiz 135 milyar TL’dir. Bunu söylerken de gurur duymamız gerekiyor, sağlığa ayırdığımız para 120 milyar TL’dir. Demokraside özgürlüklerin önünü açtık. Demokrasiyi Allah’ın izniyle bundan sonra geri döndürmeyecek seviyelere getirdik. Türkiye büyüdükçe içimizdeki düşmanlar hop oturup hop kalktı. Vatan hainleri Türkiye’yi bölmek istediler, Türkiye’yi parçalamak istediler. Türkiye’nin hızını kesmek istediler. Dışarıdaki Türkiye düşmanları ile bir oldular ve her türlü şeytanın aklıma gelmeyecek dahi olayları ortaya koydular. Ama hamdolsun milleti ile bütünleşen Türkiye hükümeti milletimizle ayrılmayan bir Cumhurbaşkanımız, milletimizin kurduğu AK Parti ile birlikte bunların üstesinden birer birer geldik. Düşman ve vatan hainleri uyumuyor, 15 Temmuz’da Türkiye’de bir darbe kalkışmasına kalktılar, ama hamdolsun 15 Temmuz’da zifiri karanlık geceden 16 Temmuz’a nur topu gibi bir oğlumuz oldu ve Türkiye 16 Temmuz’da bu vatan hainlerini yerle bir etti ve içimizdeki vatan hainlerini temizlemenin de hep birlikte gururunu yaşadık. Bir daha bu pehlivanın sırtını hiç kimse yere getiremeyecektir” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sayın ise önceki yönetimlerden aldıkları bayrağa daha yükseğe taşımak için çalışacaklarını söyledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.