AK Parti'li eski ismin iddiası! Kılıçdaroğlu çıkarsa Erdoğan o adımı atacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti'li eski ismin iddiası! Kılıçdaroğlu çıkarsa Erdoğan o adımı atacak
#Siyaset | Haber Merkezi
23 Eyl 2022 / Cum 19:23
/ 411 Kez Okundu
| |

AK Parti Eski Milletvekili Emin Şirin, erken seçim iddiası geldi. Şirin, altılı masa toplantısında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adının çıkması halinde Erdoğan'ın atacağı adımı açıkladı.

AK Parti Eski Milletvekili Emin Şirin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adının ekim ayındaki altılı masa toplantısından aday olarak çıkması halinde erken seçime gidebileciğini iddia etti.

AK Parti Eski Milletvekili Emin Şirin, Radyo Sputnik’te İsmet Özçelik’le Ankara Farkı programına konuk oldu. Şirin programda, güncel gelişmeleri değerlendirdi.

Erken seçim ihtimalleri üzerinde duran Emin Şirin, şunları söyledi:

Örneğin Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı ilan edilirse Tayyip Erdoğan katiyen vazgeçmesinler diye erken seçim kararı alabilir. Veya Rusya Kıbrıs’ı tanırsa bu Türkiye’de iç politikada 4-5 puan fark eder. Böyle çok önemli bazı gelişmeler olursa iktidar da erken seçimi isteyebilir. Ama benim gördüğüm kadarıyla iktidar kanadı ekonomideki sıkıntıların yılbaşından sonra azalmaya başlayacağını ümit ettiği için seçimi Mayıs-Haziran ayında yapmayı daha makul görüyor gibi görünüyor.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.