AK Partili Karacan: “Dünya Türkiye’nin büyümesini ve güçlenmesini istemiyor”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Partili Karacan: “Dünya Türkiye’nin büyümesini ve güçlenmesini istemiyor”
20 Ara 2017 / Çar 15:18
/ 88 Kez Okundu
| |

Türkiye’nin büyümesini ve güçlenmesini dünyanın istemediğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Türkiye’yi hep terbiye etmeye çalıştıklarını fakat başarılı olamadıklarını söyledi

Türkiye’nin büyümesini ve güçlenmesini dünyanın istemediğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Türkiye’yi hep terbiye etmeye çalıştıklarını fakat başarılı olamadıklarını söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, bir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Elazığ’a geldi. AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Karacan, burada açıklamalarda bulundu.
2019 seçimlerinin büyük bir fırsat olduğunu dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Ülkeye borcumuzu ödeme zamanı geldi. Bunu kendimiz için değil geleceğimiz, çocuklarımız, torunlarımız için yapmamız gerekiyor. 2019, tarihinin en önemli seçimlerinden birisidir. Türkiye’nin büyümesini, güçlenmesini tüm dünya istemiyor. Türkiye’yi bir şekilde hep terbiye etmeye çalışıyorlar. Ama bunda başarı olamadılar. Bunu MİT tırları, 17 - 25 Aralık olayları, gezi eylemleri, 15 Temmuz ile yapmaya çalıştılar” dedi.
Türkiye ekonomisi üzerinde bir algı yapılmaya çalışıldığını aktaran Karacan, “ Türkiye’nin ekonomisi sapasağlam ayakta. Güçlü bir liderimiz ve güçlü bir Türkiye ekonomimiz var. Eskisi gibi günlük değişen bir ülke yok. Buna rağmen yine operasyon için uğraşıyorlar. Halkımız bunun bilincinde. Dava arkadaşlarımızla beraber bunu da en iyi şekilde atlatacağımızı biliyorum. Bu süreç hepimiz için borcumuzu ödeme zamanıdır” ifadelerini kullandı.
Karacan’a ziyaretinde, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz eşlik etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.