AK Parti’li Salman: "Yerelden genele bir sistem hedefindeyiz"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti’li Salman:
06 Oca 2018 / Cmt 13:20
/ 108 Kez Okundu
| |

Kırıkkale’de düzenlenen "Şehrin Ekonomik Beklentileri (ŞEB) Forumu"nda konuşan AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Salman, hedeflerinin yerelden genele bir sistem oluşturmak olduğunu söyledi

Kırıkkale’de düzenlenen "Şehrin Ekonomik Beklentileri (ŞEB) Forumu"nda konuşan AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Salman, hedeflerinin yerelden genele bir sistem oluşturmak olduğunu söyledi.
Kentte yapımı tamamlanan yatırımlar ve yapılması ya da hızlandırılması gereken yatırımların konuşulduğu ŞEB Kırıkkale Forumu Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Toplantı Salonunda yapıldı. Foruma başkanlık eden AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Salman, düzenledikleri forum hakkında, “ AK Parti olarak Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bu projeyi gerçekleştirdik. Gün boyu sürecek bir formatla 81 ile gideceğimiz bu forumda çalışmalar devam etmektedir. Bu toplantının asıl amacı ilin ekonomisiyle ilgili geçmişte yapılan yatırımlar, şu an yapılmakta olan yatırımlar ve gelecekte yapılmasını istediğiniz yatırımlar ne ise bunların çok sistemli bir şekilde analiz edilmesi ve yerelden genele gidecek bir sistemin belirlenmesi" dedi.

"Yanlış planlamadan ötürü devletin kaynakları boşa gidiyor"
Kırıkkale’nin yatırım konusunda devletten bekleyip de elde edemediği bir şeyin olmadığını dile getiren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Ancak yanlış planlama yapıldığı için ülkenin kaynakları boşa gidiyor. Burada üniversiteye ’merkez kampüs yapılacak’ denildi, sanayi bölgesi içerisine Tıp Fakültesinin iki tane büyük hastanesi yapıldı ve şu anda işlemiyor. Devletin parası boşa gitti. Bir üçüncü hastane olarak Kırıkkale’nin girişindeki yerleşkeye bir Fakülte Hastanesi yaptılar. Her ikisi bir birinden çok uzak yerlerde ya bu hastaneleri fakülte hastanesinin olduğu yere yapsaydınız ya da fakülte hastanesini bu iki hastanenin olduğu bölgeye yapsaydınız, bir sağlık kampüsü yapacaksanız. Sonuçta yanlış planlamadan ötürü devletin kaynakları boşa gidiyor. Bizim alamadığımız bir yatırım yok, yapamadığımız bir şey yok. Bu şehrin bütün alt yapısı tamamlanmış, şu anda bizim alt yapıyla ilgili bir problemimizde yok” diye konuştu.
AK Parti ilçe belediye başkanları ve partinin şehirdeki yönetim kadrosunun katıldığı toplantıda partililere forum tarafından şehirdeki yatırımlara dair sorular soruldu ve yanıtları yazılı olarak alındı. Aynı zamanda forum yöneticileri ve partililer arasında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.