AK Partili Turan: "Darbeler, milletimize, demokrasimize, insan hakları ve hukuka yapılmış ağır saldırılar ve ihanettir"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
28 Şub 2018 / Çar 18:17
/ 75 Kez Okundu
| |

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, "Siyasi tarihimizde gerçekleşmiş bütün darbeler, milletimize, demokrasimize, insan hakları ve hukuka yapılmış ağır saldırılar ve ihanettir" dedi

AK Parti İstanbul Millet ve" href="/tag/ ve/"> vekili Hasan Turan, "Siyasi tarihimizde gerçekleşmiş bütün darbeler, milletimize, demokrasimize, insan hakları ve" href="/tag/ ve/"> ve hukuka yapılmış ağır saldırılar ve" href="/tag/ ve/"> ve ihanettir" dedi.
TBMM’de 28 Şubat postmodern darbesinin yıl dönümü nedeniyle basın toplantısı düzenleyen Turan, cuntacıların o dönem hükümetin istifa etmesi için her türlü gayrimeşru yollara başvurduğunu belirterek, "Siyasi tarihimizde gerçekleşmiş bütün darbeler, milletimize, demokrasimize, insan hakları ve" href="/tag/ ve/"> ve hukuka yapılmış ağır saldırılar ve" href="/tag/ ve/"> ve ihanettir. Bu darbeleri gerçekleştirenler başta olmak üzere destek ve" href="/tag/ ve/"> verenleri ve" href="/tag/ ve/"> ve darbe zihniyetini taşıyanları kınıyorum, telin ediyorum" dedi.
Turan, darbelerin emperyalist çevrelerin desteğiyle yapıldığını kaydederek, "27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat, 17-25 Aralık ve" href="/tag/ ve/"> ve en son 15 Temmuz darbeleri ve" href="/tag/ ve/"> ve ihanet kalkışmaları, ’bizim çocuklar başardı, bizim çocukların gözaltına alınmasından endişeliyiz’ diyen emperyalist çevrelerin teşviki ve" href="/tag/ ve/"> ve desteğiyle yapılmıştır. Darbeler yapılırken memleket adına ortaya çıkılmıştır ama bu memleketin düşmanı olan küresel odakları memnun etme amacı güdülmüştür. ’Bin yıl sürecek’ demişlerdi, bin yıl değil 5 yıl içinde millet bu süreci ters yüz etti" ifadelerini kullandı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.