Akşener; Sinan Ateş'in faillerini bulacağız size söz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Akşener; Sinan Ateş'in faillerini bulacağız size söz
#Siyaset | Haber Merkezi
06 May 2023 / Cmt 18:11
/ 120 Kez Okundu
| |

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın'da seçim mitinginde konuştu. Akşener öldürülen Sinan Ateş'e ilişkin, 'Recep Bey'in iktidarında ne failler bulundu ne azmettiriciler. Size söz Sinan'ın katillerini bulacağız. Bir daha Sinanlar katledilmeyecek' sözlerini kullandı.

14 Mayıs genel seçimlerine 8 gün kala siyasi partiler seçim çalışmaları kapsamında il il çalışmalarına devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Aydın'da seçim mitinginde katıldı. Bir oy Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir oy da İYİ Parti'ye isteyen Akşener, Aydın için vaatlerde bulundu. Akşener iktidar olmaları halinde "Aydın'a hızlı tren hattı faaliyete geçecek. Yeni yatırım teşvikleriyle Aydın'ın ilk on il arasına girmesini sağlayacağız" dedi.

İktidarı eleştiren Akşener, "Bana PKK'lı diyorlar bana faili meçhulcü diyorlar. Ben PKK'lıysam tutuklasana beni. Dokunulmazlığım yok bir şeyim yok . Devlet ciddiyetini ayaklar altına almaya gerek var mı? Seçime gidiyoruz savaşa değil" şeklinde konuştu.

'MENDERES'İN MEZARINI AİLESİ İSTERSE GETİRİRİM'

Akşener'in konuşmasının satırbaşları şöyle:

Efeler diyarından kadınların da erkeklerin de efe olduğu şehirden merhaba... Bu sözü vereceksin dediler bana . Rahmetli Menderes'imiz Yassıada'da kurtulursam Çineçayından öbür tarafa geçmeyeceğim dedi. Eğer Menderes'in ailesi de isterse tabii ki ailesiyle görüşüp mezarını Çakırbeyli'ye getirmek isterim.

14 Mayıs'ta kazanırsak bunların oğulları pudra şekeri çekemeyecek. O kağıda bakıp İstiklal Marşı'nı okuyamayanlar.. O gemicikleri olanlar.. Neyse 8 gün kaldı bu kafayı kırmışlardan kurtuluyoruz.

Güvenlik işlerinden sorumlu kişi var ne diyor erkek erkeğe evlilik, daha ileriye gitmiş ne diyor erkek ile hayvan evliliğine kafayı takmış.

'SECCADEYE GİDECEK ALNINIZIN NERESİ TEMİZ KAPKARA MÜHÜR VAR'

Bir de Adalet bakanı var... 8 yıl yönettim o meclisi o arkadaşımız gelir girişir övmeye Hoca efendi der başlar övmeye. O arkadaşa göre biz kazandığımız takdirde FETÖ kazanacakmış. Temiz alınlarıyla seccadeye gidecek onlarmış ama biz kazanınca şampanya patlatacakmışız. O temiz alnın olması için harama el uzatmamış olmanız lazım. Çocukların hakkını gasp etmemeniz lazım. Öğretmenleri intihara zorlamamış olmanız lazım. Hadi oradan be sizin alınların neresi temiz kapkara bir mühür var orada.

'GABAR'DA MEZAR KAZARKEN PETROL BULDU'

Bir de bunların başı var Recep Bey... Bizi Gabar'a gömecekmiş. Gabar'da mezar kazarken petrol buldu. Bu seçmeni ahmak yerine koyan bir zihniyettir.

Aydın'da işgalcilerle el sıkışan kimse yoktur hepiniz kendi geçmişinize bakın. Şimdi seçime gideceksiniz sizi soyanların emekli edilmesine evet diyeceksiniz. 82 puan alıp mülakatta elenmiş gençler gördüm. Ama 52 puanla atanmışı da gördüm. Yanında ağası babası amcası olan AK Partilileri de gördüm Haksız hukuksuz haramzedeler bunlar.

'SİNAN ATEŞ'LER ÖLMEYECEK'

Sen bu ülkenin gençlerinden sorumlusun. Senin devrinde gencecik akademisyen katledildi. Sinan Ateş katledildi. Recep Bey'in iktidarında ne failler bulundu ne azmettiriciler. Size söz Sinan'ın katillerini bulacağız. Bir daha Sinanlar katledilmeyecek.

100 bin öğretmen atayacağız. Köyde besicilik gelişsin diye her şeyi biz ödeyeceğiz. Mazotun yemin elektriğin gübrenin fiyatlarını mamülü ekerken anında alacaksınız.

Aydın'da Çıldır havaalanı sivil taşıma açılacak. Aydın'da tarıma önem vereceğiz. Hızlı tren hattı faaliyete geçecek. Yeni yatırım teşvikleriyle Aydın'ın ilk on il arasına girmesini sağlayacağız.

Bu ülkenin milletinin paralarıyla yaptıkları özelleştirmeler cezasız kalmayacak. Bunun için hukukun üstünlüğü bunun için demokrasi, liyakat, sosyal adalet önde olacak.

Hanımlar ben PKK'lıymışım haberiniz var mı? Van'da Diyarbakır'da faili meçhulcüyüm, Aydın'da İzmir'de PKK'lıyım.. Muhterem senin bir elinde PKK, bir elinde Hizbullah var.

'BEN PKK'LIYSAM TUTUKLASANA BENİ'

Öcalan'ın kardeşine bizim Mehmet dedin. 2019'da mektubunu okuttun. Sonra kırmızı bültenle arandığını bilmiyordum dedin.

Ben PKK'lıysam tutuklasana beni. Dokunulmazlığım yok bir şeyim yok . Devlet ciddiyetini ayaklar altına almaya gerek var mı? Seçime gidiyoruz savaşa değil. Ama neden biliyor musunuz Ne soymuşlar ülkeyi ya ne soymuşlar bir bilseniz.

Dün akşam Hıdrellezdi ne yaptık hepimiz dileklerimizi astık gül ağaçlarına. İnşallah 14 Mayıs akşamı Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı ben de Başbakan olacağım.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.