Arınç: “Adil Aygül’ün büyük başarılarına şahit olduk”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Arınç: “Adil Aygül’ün büyük başarılarına şahit olduk”
05 Kas 2017 / Paz 12:26
/ 156 Kez Okundu
| |

Manisa’da 2 dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan ve dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Adil Aygül’ün vefat haberini Kırkağaç’ta alan TBMM eski başkanı ve eski başbakan yardımcılarından Bülent Arınç, “Adil Aygül’ün büyük başarılarına şahit olduk” dedi

Manisa’da 2 dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan ve dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Adil Aygül’ün vefat haberini Kırkağaç’ta alan TBMM eski başkanı ve eski başbakan yardımcılarından Bülent Arınç, “Adil Aygül’ün büyük başarılarına şahit olduk” dedi.
Kırkağaç’da eski Manisa milletvekillerinden Orhan Daut’un vefatının ardından verilen hayır yemeğinde Adil Aygül’ün ölüm haberini alan Bülent Arınç İHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Arınç, “Şuan acı bir haber aldık. Manisa’da Halil Yurtseven ve Orhan Daut’tan sonra vefat edenler kervanına bugün Adil Aygül de katıldı. Çok büyük üzüntü içindeyiz.
Adil beyle birlikte hem siyaset yaptık, hem de Manisa’da iki dönem belediye naşkanlığı görevinde bulundu ve onun büyük başarılarına şahit olduk. İnsan olarak çok sevdiğimiz bir kardeşimizdi. Manisa’ya hizmetleri geçmiş bir insanımızdı. Çok şaşırdım, fevkalade üzüldük. Manisa’ya geldiğimizde zaman zaman onunla görüşürdük. Öncelikle bu acı haber dolayısıyla çok üzüntülüyüz. Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah cenabı hak onu cennetiyle şereflendirsin. Evlatlarını, eşini biliyorum, Allah’tan onlara sabır diliyorum. Tüm Manisalılara başsağlığı diliyorum. Adil Aygül, her zaman Manisa’da güzel hizmetleriyle anılacak” diye konuştu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.