Aytaç Durak, “Aklan da gel” diyen Bahçeli’den özür beklediğini açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aytaç Durak, “Aklan da gel” diyen Bahçeli’den özür beklediğini açıkladı
07 Eki 2017 / Cmt 13:07
/ 38 Kez Okundu
| |

Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak, “Aklan da gel” diyen Bahçeli’den Adanalılar adına bir özür beklediğini belirterek, “Siyasetin hiç bir kademesinde bulunmayacağım” dedi

A dana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak, “Aklan da gel” diyen Bahçeli’den A danalılar adına bir özür beklediğini belirterek, “Siyasetin hiç bir kademesinde bulunmayacağım” dedi.
Eski belediye başkanı Aytaç Durak, yaptığı yazılı açıklama da, FETÖ’nün 5. defa seçim kazanmasını engellediğini ve son çareyi görevden aldırmakta bulduğunu iddia etti.
Durak, FETÖ gizli itirafçısının Ankara ve A dana Ağır Ceza Mahkemelerindeki ifadelerinde “Yapıya yardım etmeyen Aytaç Durak’ın belediyeden alınması için 2009’ da görevlendirildim” dediğini hatırlatarak, “Yalan haberlerle algı operasyonu başlatıldı. Ve beni adeta Türkiye’de hırsız ilan ettiler. Bu dolduruşa al danan Genel Başkanım Bahçeli de ‘İstifa et. Aklan da gel. Savcılar, İçişleri göreve’ diyerek FETÖ’nün önünü açarken, İçişleri Bakanlığı da bu sözleri fırsat bilip ‘soruşturmaların selameti’ gerekçesiyle beni 2 aylığına geçici olarak görevden aldı. Ve bu süreyi 4 yıl uzattılar” ifadelerini kullandı.
Aytaç Durak, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kendisini partisine kaydedip a day gösterirken “Siz seçim kazanmaya alışıksınız. Partimizi şereflendirdiniz” dediğini belirterek, “Bahçeli, MHP’ye Türkiye ve A dana’ da ilk defa bir büyükşehir kazandırdı” dedi.

Eski başkan Durak, şunları kaydetti;
“A danalı hemşerilerim bana ‘Bahçeli sahip çıksaydı hükümet seni görevden alamazdı” dediklerinde ‘Bahçeli hiç konuşmasaydı beni zaten kimse görevden alamazdı’ diyordum. 4 yıl boyunca 86 müfettişin incelemeleri devam etti. Hazırlattıkları fezleke ve iddianameler Mahkemelerde hep boş çıktı. Bu ara da beni hırsız ilan ettikleri gibi, 43 gün de hapse attılar. Bu sürede milyonluk bir şehrin yönetimine FETÖ el koymuş ve Belediye imkanları himmet olarak seferber edilmiştir. Bilinsin ki; bun dan böyle siyasetin hiçbir kademesinde bulunmayacağım. Ancak, halkın oylarının hiçe sayıldığı, hakkım daki tüm iddiaların boşa çıktığı bu dönemde ‘Aklan da gel’ diyen Bahçeli’den A danalılar adına halen bir özür bekliyorum.”



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.