Bağdat Büyükelçisi Yıldız’dan Irak Türkmen Cephesi’ne taziye ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bağdat Büyükelçisi Yıldız’dan Irak Türkmen Cephesi’ne taziye ziyareti
04 Oca 2018 / Per 00:09
/ 66 Kez Okundu
| |

Türkiye’nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Irak Türkmen Cephesi (ITC) El-Askeri Bürosu Sorumlusu Alaattin Abdulmaksut için Irak Türkmen Cephesi’ne taziye ziyaretinde bulundu

Türkiye’nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Irak Türkmen Cephesi (ITC) El-Askeri Bürosu Sorumlusu Alaattin Abdulmaksut için Irak Türkmen Cephesi’ne taziye ziyaretinde bulundu.
Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, Irak Türkmen Cephesi El-Askeri Bürosu Sorumlusu Alaattin Abdulmaksut’un şehit edilmesinden dolayı Irak Türkmen Cephesi’nin başkent Bağdat’ta bulunan yerleşkesine taziye ziyaretinde bulundu. Burada ITC başkanı Erşat Salihi ile bir araya gelen Büyükelçi Yıldız, tüm ITC sorumlularına başsağlığı dileklerini iletti.
Salihi, Türkmenler komplolara ve saldırılara maruz kalsa da birlik ve beraberlik içinde olacağını, Türkmenlerin haklarını savunmaya devam edeceğini söyledi. Salihi, Büyükelçi Yıldız’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Dün Kerkük şehrinde Irak Türkmen Cephesi El-Askeri Bürosu Sorumlusu Alaattin Abdulmaksut kimliği belirsiz silahlı saldırganlar tarafından öldürülmüştü.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.