Bakan Demircan: "Muhammed’in yaralarını saracağı bir ülkesi var"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
21 Ara 2017 / Per 13:57
/ 79 Kez Okundu
| |

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, İsrail askerleri tarafından darp edilip gözaltına alınan ve dünyadan gelen tepkiler üzerine serbest bırakılan Muhammed et-Tavil’i kabulünde, "Türkiye üzerine düşeni yapacak ve onun yaşadığı travmaların izleri burada silinecek

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, İsrail askerleri tarafından darp edilip gözaltına alınan ve dünyadan gelen tepkiler üzerine serbest bırakılan Muhammed et-Tavil’i kabulünde, "Türkiye üzerine düşeni yapacak ve onun yaşadığı travmaların izleri burada silinecek. Muhammed’in yaralarını saracağı bir ülkesi var" dedi.
Bakan Demircan, İsrail askerleri tarafından darp edilip gözaltına alınan ve dünyadan gelen tepkiler üzerine serbest bırakılan, ardından Uluslararası Down Sendromu Federasyonunun girişimleriyle Türkiye’ye getirilen down sendromlu Muhammed et-Tavil ve ailesini kabul etti. Demircan, Türkiye’nin mazlumların yanında olduğunu ve zulme karşı tüm dünyayı harekete geçirmek için üzerine düşeni yapmaya devam ettiğini kaydetti. Bakan Demircan, "Filistin’de yaşayan kardeşlerimiz de, dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın zulme maruz kalan diğer kardeşlerimiz de bilsinler ki onlara her türlü desteği gönülden veren bir Türkiye var" diye konuştu.
Muhammed’in yalnız olmadığını ifade eden Demircan, Muhammed’in uğradığı saldırılar ve gördüğü işkence sonucu açılan yaralarının sarılacağı bir ülkesi olduğunu söyledi. Demircan, "Türkiye üzerine düşeni yapacak ve onun yaşadığı bu travmaların izleri burada silinecek" ifadelerini kullandı.
Kudüs meselesine de değinen Demircan, Kudüs’ün işgal edilmesinin kabul edilir bir konu olmadığını beyan etti. Kabulde Bakan Demircan, Muhammed’e hediye takdim etti ve aile ile hatıra fotoğrafı çekindi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.