Bakan Kaya, şehit aileleri ile roket saldırısına uğrayan yerleri ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bakan Kaya, şehit aileleri ile roket saldırısına uğrayan yerleri ziyaret etti
16 Şub 2018 / Cum 15:31
/ 51 Kez Okundu
| |

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, roketli saldırıda hayatını kaybeden şehitlerin aileleri ile roketli saldırıda zarar gören cami ile restoranı ziyaret etti

A ile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, roketli saldırıda hayatını kaybeden şehitlerin ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ileleri ile roketli saldırıda zarar gören cami ile restoranı ziyaret etti.
A ile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, sabah saatlerinde ilk olarak Afrin şehidi Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Doğan’ın Kilis’in Polateli ilçesi Karapınar köyündeki a ilesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Bakan Kaya ardından Çalık Camii’ne PKK/PYD terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan Muzaffer Aydemi ile Suriyeli Tarık Tabbak’ın a ilesine başsağlığı d ileğinde bulundu.
Basına kapalı gerçekleştir ilen ziyaret sonrası yürüyerek roketli saldırının hedefi olan Çalık Camii’ne gelen Kaya ve beraberindek ilere yöresel hayrat semirseği ikram edildi.
Bakan Kaya, camide incelemelerde bulunduktan sonra yürüyerek, roketli saldırıda büyük zarar gören ve daha sonra tadilat çalışması yapılan Doğanhan Restoran’a geçti. Bakan Kaya burada yaptığı konuşmada, “Sivillerin hedef alındığı bu roketli saldırıları tüm dünyanın görmesini istiyoruz. Bizim Türk askeri hiçbir yerde hiçbir sivili hedef almamıştır. Almayacaktır da, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bizim Mehmetçiğimiz, askerlerimiz, kadın ve çocuklara asla zarar vermedi ve vermeyecektir. Dualarımız la Milletçe Mehmetçiğimizin yayındayız” dedi.
Bakan Kaya’ya Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, AK Parti Kilis milletvekilleri Reşit Polat, Mustafa Hilmi Dülger, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet Toprak ve diğer yetkil iler eşlik etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.