Bakan Naci Ağbal ve Osman Aşkın Bak Bayburt’ta

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
30 Ara 2017 / Cmt 13:26
/ 65 Kez Okundu
| |

Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Bayburt İl Teşkilatı Gençlik Kolları Kongresi’ne katılmak üzere Bayburt’a geldi

Maliye Bakan" href="/tag/bakan/"> Bakanı Naci Ağbal ve Gençlik ve Spor Bakan" href="/tag/bakan/"> Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Bayburt İl Teşkilatı Gençlik Kolları Kongresi’ne katılmak üzere Bayburt’a geldi.
Bayburt Valiliğini ziyaret eden Bakan" href="/tag/bakan/"> Bakan Ağbal ve Bak, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin 6. Olağan İl Kongresinde Bayburt için sözünü verdiği en az 3 bin kişilik spor salonunun yapımı için gerekli hazırlıkları tamamladıklarını bildiren Bakan" href="/tag/bakan/"> Bakan Bak, "Tabi ben talimatı aldım biz hazırlıklarımızı yaptık. Bugün de yerine bakacağız. Sayın bakanımızla, belediye başkanımız ve valimizle birlikte en uygun yer neresiyse oraya bakıp, biz hazırız hemen ihalesine çıkıp başlayacağız. Yer konusunda uygun yer olduğunu ifade etti sayın bakanımız" dedi.

"Tatlı yarışımız devam edecek"
Bayburt’un referandumda e vet oyu rekoru kırarak Türkiye birincisi olduğunu hatırlatan Bakan" href="/tag/bakan/"> Bakan Bak, "Tabi Bayburt referandumda birinci oldu. Çayın başkentinden selam getirdi. Bizim liderliğimizi aldılar ikinci sıraya düştük. O yüzden tebrik ediyoruz Bayburt’u. İnşallah 2019 seçimlerinde yine bu tatlı yarışımız devam edecek. Gelirken Gümüşhane’ye de uğradım onlarda dördüncü sıradaydı. Tabi rakiplerimiz takip ediyoruz onların performansı çok önemli bizim için" ifadelerini kullandı.
Maliye Bakan" href="/tag/bakan/"> Bakanı Naci Ağbal ise, AK Parti Bayburt İl Teşkilatı Gençlik Kolları kongresine katılmak için kente geldiklerini söyleyerek kongrenin Bayburt için hayırlı olmasını temenni etti.
Konuşmaların ardından Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bakan" href="/tag/bakan/"> Bakan Osman Aşkın Bak’a tablo hediye etti.
Bakan" href="/tag/bakan/"> Bakanlara ziyarette AK Parti Bayburt Millet vekili Şahap Kavcıoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş’in yanı sıra kurum amirleri eşlik etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.